Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bili fasisti u ww2, ostali fasisti i danas. U roku od par mjeseci ispraznili su madjarsku od jevreja i sve im opljackali.
ti on mater
Madjarska pokusava zadrzat nestabilnost BiH vjesto ruseci napore EU i tako Madjarska pokusava da zadrzi ruske energente sto duze.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Promijeni dilera
Nek ne mijenja nego nek i nama malo dobaci, dobra neka roba izgleda...
Velikomađarski i velikosrpski projekt čekaju svoje vrijeme.Nadaju se urušavanju EU koje bi mogao donijeti ludi Tramp i još luđi Putin...
ovome treba novinari da prokopaju racune..placen je i ima neke korieti licne da ovako prica...javite svim novinarima u eu koji se bave istrazivackim novinarstvom
Ista ste gov.a!
Nit je izabran demokratski niti radi u interesu EU integracija, a i vas fasiste treba najuriti iz EU i uskratiti fondove.
Jeste. Zar nije ocito. Vi ljudi niste normalni. Isto kao sto je bOkir za lgbt populaciju.
Mađarska diplomatija najveći neprijatelj BIH!
Apsolutno jedete vnago obojica.
Ista kao i vi idioti.Svi na jednu stranu samo vi na drugu
Šta reći? Veliki Pljuc ili ti mrš u 3pm!
Eto to govori politicar iz drave koja pravi najvise problema EU, ocito mu treba saveznik u razbijanju EU.
Ni ti nisi predan evropskom putu a govoris i Dodiku.
Hej, od koga dolaze ove riječi nije ni čudo. Mislim, Mađar, Mađarska! Katastrofa.
Jaka diplomatija sekele mekele
Ti njemu a on tebi sve po spisku !!
Szijjarto, zapamti šta si rekao!!!!