Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovakav komentar moze dati samo neko ko nema pojma o mnogobrojnim dzekinim humanitarnim angazmanima prije incidenta.
Do ovog trenutka sam branio onaj Džekin ispad u Zenici pravdajući ga nervozom nakon utakmice, potrešenim emocijama i... Ali, ovog trenutka mogu samo reći da je ovaj tip jedan veliki licemjer i kreten. Bar je trebao poklopiti se ušima i šutiti ako nije imao hrabrosti da se izvine bosanskohercegovačkoj javnosti zbog onog ispada, a ne da sada kao lafo obecava pomoć onima kojima je potrebna, a onom sirotom jadničku bez roditelja prijeti da će mu j... mater ako dođe i zatraži para. E ovo je tek bruka.
Potpisujem
Dzekson je tito.. Svaka mu cast..
Svoje slobodno vrijeme stavit ću u službu onih kojima je najpotrebnije i zaista vjerujem da ćemo uspjeti donijeti pozitivnu promjenu za njih\"....ETO JASTA CES.......
i nek se nadje neki klosar da mu nesto zamjeri..
Bravo dzeko majstore. svaka ti cast!!! oSIM STO SI VELIKI FUDBALER JOS VECI SI COVJEK!!