Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izborite se za svoja prava, ili pocmite nesto NOVO i da ne ovisite o nikome nego o svome RADU i trudu. Pogledajte kako ZARADITI na Siguran i LEGALAN nacin - 100% Funkcionise www.internetbrzazarada.ws www.internetbrzazarada.ws/buxptc
Svaka im čast na ovom potezu!
Eeee moj bosanac, odakle si ti rodom sviju ti ?
jesi ti cuo kad za trzisnu ekonomiju? naravno da gras treba biti privatizovan
mislim da nije uredu to sto centrotrans radi... ako vec zele da udu u gradski saobracaj, neka onda udu na sve linije, pa nek\' voze po marku... sto nisu uzeli liniju za buca potok ili jarcedole, ili neku padinsku liniju, gdje se ne moze poslovati sa dobitkom, ali i ti gradjani moraju koristiti prevoz... najlakse je bilo uzeti dvije naiisplativije linije i pricat kako gras ima monopol... gras je JKKP i kao takvo treba da pruza uslugu svim gradjanima pod jednakim uvjetima, sa jednakom cijenom karte... pisu da je u grasu prosjecna plata 1200KM, a kolika je prosjecna u centrotransu..? zasto to nisu napisali..? Kanton svoju firmu mora zastiti inace ce firma stara 125 godina sa najstarijim tramvajskim prevozom u evropi biti ugasena i privatizovana za minornu cijenu, a centrotrans pomaze u pljacki firme od velikog historijskog znacaja...
ja ovo nikako ne kontam. centrotrans dobio presudu da moze imati ove dvije linije. sad gras blokira grad (da li je ovo uopste legalno, zatvoriti prometnice???), jer im to ne odgovara. mislim ne kontam...jel to treba se pistoljima obracunavati? koji ce vam klinac pravna drzava onda?
Treba uvesti zakon svi koji su zivili u SARAJEVU do 6 aprila 1991 godine neka ostanu, sviostali koji su dosli poslije tog datuma MARŠ VAN IZ GRADA stoko došljacka !
Uh koja će frka biti.Na jednoj strani Foćaci a na drugoj Sanđe. I još studenti traže besplatan prevoz vikendom Centrotransovim autobusima.
Ma nek blokiraju,,mi cemo ih odblokirati!!! U tom GRASU radi seljak do seljaka,samo kad ih covjek vidi,kako se izivljavaju nad kim mogu,a uglavnom na zenama kad nemaju kartu,ma treba im se naje.... maj..
OVO SU SDA-OVE LOLE,ONI MISLE DA MOGU SVE CUJ ONI DA BLOKIRAJU GRAD,KOLKO SE TO OSILILO ,TO JE TOLKO POSTALO BEZOBRAZNO DA MISLE DA MOGU SVE.
http://www.facebook.com/pages/Sarajevo-Bosnia-and-Herzegovina/PODRSKA-CENTROTRANSU/110312892342752?ref=ts
ovi iz centrotransa zele autobusima napravljenim za trans-kontinentalna putovanja prevoziti stanovnistvo u jednom gradu...svaka cast biseri!
POSTANITE OBOZAVATELJ: http://www.facebook.com/pages/Sarajevo-Bosnia-and-Herzegovina/PODRSKA-CENTROTRANSU/110312892342752?ref=ts
Stvarno mi nije jasno zašto se diže tolika frka? Pa u Beogradu ima na desetine privatnih preduzeća pored državnog GSPa. I postoji jedinstveni integrisani sistem karata i svi imaju iste karte - cena je 42 dinara, dakle oko 40 evrocenti. Za bilo koju vožnju. A osim njih, ako misliš da se tebi isplati, sa svojom firmom možeš da se prijaviš gradskom sekretarijatu za saobraćaj za novu liniju, i tu sam određuješ cenu te tu ne važi ovaj integrisani sistem. I na kraju, svi su zadovoljni. Nadam se samo da građani Sarajeva ne trpe zbog ovoga.
Svaka cast Centrotransu na potezu. Konkurencija nam stvarno treba, dosta monopolizma. Gras prima novcana sredstva od katona, prima donacije a karta od dobrinje do vijecnice 1,60 KM. A Centrotrans je stvarno hvale vrijedan, Turisticki autobusi sa cijenom od 1,00 KM na istoj relaciji. Nadalje Centrotrans ima ljubaznije osoblje bez daljneg, a da ne govorim o tome da nemaju poluobrazene primitivce za revizore. Jutros su uposlenici Gras-a sa dva automobila kod dobrinje 5 blokirali autobus Centrotransa, da dobro ste procitali uposlenici Grasa su blokirali autobus Centrotransa. Ko su vise ti uposlenici Gras, svakako vecinom nisu sarajlije. Pa tako misle da u ovu sredinu trebaju donositi svoje primitivne obicaje iz sredine iz koje su pobjegli. Sramotno je da jedno komunalno preduzece prezentacijom svoje fizicke sile pokusavaju odrzati monopol u ovome gradu. Nek ih je sram i stid, bolje neka se vrate odakle su dosli.