Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lik nas provalio da 20 godina trubimo jednu te istu prichu: "Moramo dati prijedlog za promjenu. Ljudi moraju shvatiti da je sjećanje ključno, da se moramo sjećati, ali da i moramo učiniti nešto novo, dati novi prijedlog", rekao je Pistoletto.
Mediokritet, oportunista ne bira način da se proslavi, i po mogućnosti obogati.
Tarik poduzetnik karijeru napravio na srebreničkoj tragediji. Prikačio se na TIKA fond i evo ga sa turističkom ponudom Srebrenica franchise. Od mene neće ni feninga izvući sigurno.
Istina se ne može zaustaviti, širi se od čovjeka do čovjeka, od posjetioca do posjetioca, od čitaoca do čitaoca, sa oca na sina, sa sina na unuka... čitav svijet zna ko su monstrumi Evrope, prokleti bili, nikad mira nećete imati.
...Pa kakva je to spomen galerija u kojoj "dizajner" prodaje svoja djela nastajala na temeljima prvobitnih originalnih ideja...U kojoj se zaradjuje na prodaji fotografija posmrtnih ostataka? Sramotno! Kao i još dosta stvari u mom Sarajevu!
@Aritmija Haj ba ne kenjaj.
Galerija ..... Mislite privatni projekat Samarah&Hadžihalilović koji su na osnovu ljudske tuge i slike poraza dostojanstva jedne nacionalne skupine, uspjeli da inkasiraju do kraja svojih zivota prostor u centru grada, donacije u 6-cifrenim znamenkama, i jos par sitnica...
@Aritmija Kenjaš, sinko.
@albicilla Kenjam po tebi i takvim kao sto si ti jadu jadni. Boli te istina? Nije istina za Bojana i Tarika ovo sto sam napisao? Mala je ovo čaršija, sve se može provjeriti.