Komentari (737)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brat nas Erdoga ZIVIO JOS 100 GODINA !!!
Slika govori ko hilajdu riječi : https://en.wikipedia.org/wiki/Rabia_sign#/media/File:Erdogan_gesturing_Rabia.jpg http://www.isarajevo.net/wp-content/uploads/2018/02/bakir-braca.jpg
@kub Ebo te on ,gdje bio 1992 da ti donese pusku,da se odbranis ko covjek.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇹🇷🇹🇷🇹🇷♥️♥️♥️
Kako je bosnjacka rajo?Recite mi kako prodje ova posjeta Erdogana je li bilo cirkusa i sl.Nisam upucen pa me interesuje imam li kakvih argumenata da vas prcam :)
BOSNA I TURSKA!!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
interesantno kako svi vide njegove lopovluke al on opet misli da ce uspjet na izborima o.O
Fuuuj!! Gadi mi se moja drzava i narod koji se klanja debilu Alijinom, ovom ciganu turskom koga ni turci normalni ne podrzavaju!! A tek ce vam se Seka na.ebat mame kad postane predsjednica!! Debili niste svjesni sta je ovaj nas debil uradio s ovim skupom!! Je..at ce nam EU majku za sva vremena!!
Ne mora značit. Možda EU sad skonta da se mora aktivnije uključit u razvoj dešavanja ovdje a što bi možda moglo i dovesti do nekog pomaka.
Naravno da u njemu vidimo zaštitu muslimana u europi nećemo je naći kod recimo holanđana. Kršćani žele da nestanemo sa ovih prostora,tako htjeli ili ne u njemu vidimo nadu za preživljavanje.
Sa jedne strane svima je jasno da smo mi male zemlje koje moraju da se uvuku u dupe barem jednoj od svjetskih sila....pa makar to bila drugorazredna sila tipa Turske...das sta das. Ali samo dvije tri sedmice ranije, Vucic izrazi bratsku ljubav sa tim istim Erdoganom, uvukao ne samo nos vec iz dupeta vire samo stopala... i to moze da prodje...to se zove svjetski a nase.
Sebija Adisi ne može pera odbiti, da se razumijemo!
Kada se održavaju skupovi UZP - ustaša i četnika po Bosni onda mediji jedva primjete. Komšije sa desne strane i susjedi sa lijeve strane su samo prinudnio potpisani na Dejtonskom sporazumu, a Turska je garant isto kao SAD i Rusija. Toga moraju i jedni i drugi da budu svjesni, na njihovu veliku žalost!
Bake kralj...
Koliko je Erdoan učinio u zadnje vrijeme kako bi se naši odnosi sa Srbijom popravili. Nažalost to mora činiti on a ne naši predstavnici. Njemu svaka čast. Naši bi trebali okrenuti se Turskoj i Rusiji. Od Evrope nema ništa a posebno od USA
Džaba je Erdogan bio. SDA će opet izgubit izbore!
Akcize, gorivo poskupljuje, samo lud covjek moze za njih glasati.
Jadno i podlo od SDA
Ovo od Bakira se i moze ocekivati samo
Valjda ce glasaci ovo kazniti ustvari moraju
Ma samo kazniti SDA i ovog vise nece biti
Svijet nas gleda drugim ocima zbog ovih stvari i samo nas ponizavaju ovi iz SDA