Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gotovo sve pozicije na konkursima ove godine su primljeni nastavnici i nastavnice iz Sandzaka. Cak i u slucajevima kada nemaju niti blizu bodova kao drugi nastavnici. Nazalost inspekcija samo konstatira da je pravo drugih povrijdjeno a ti koji su na kriminalan nacin primljeni samo nastavljaju raditi.
Koji prosvjetni radnici? Direktor otac...sin profesor..majka profesorica..svi se utovarili u skolu..niko od njih nije mogao dobiti posao...onda kad se sjetim kakvi su profesori..jedan uopste nije dolazio da predaje.. Samo upisivo casove... Ili neki koji su tu samo da dobiju platu..nit imaju volju da te nauce nesto..nit znaju ista..obrazovanje nam je propalo..cista nula.. Vise ces nauciti po youtube, za mjesec dan,a od ljudi koji su entuzijasticni...koji vole to sto objasnjavaju..nego za 16 godina skolovanja