Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Može li meni neko da objasni kako neke ljude nije sramota da glasaju u zemlji u kojoj ne žive? Kako ih nije sramota odlučivati o sudbini ljudi koji preživljavaju svaki dan dok oni ugodno žive na zapadu? Kako ih nije sramota govoriti kako trebamo opet da ratujemo, kako nam ne treba JMBG ako nije po njihovoj volji, kako moramo planirati rute do kuće da nas ne napadne čopor pasa...? Nije teško pametovati iz uređene države, čiji te problemi ne dotiču. Što se mene tiče, ko god se nije vratio za 16 godina, ne treba ni da se vraća niti treba bilo šta da se pita. Druga je stvar što političari gube dio glasača pa promovišu ovo na sva zvona, jer izgleda da su najveći nacionalisti u dijaspori.
Vidi prekookeanskih boraca za Bosnu. Šetnja.
Cetik ja sam ti vec rekao danas nesto. U sumu stoko!
SIKTER BRE...
A amko....rade care ti si mi simpa ti ne moras u sumu. Mi u gradu imamo zooloski vrt za takvu stoku kao ti
Vidim SDP pljuje i po dijaspori a bez te iste dijaspore pola Bosne ne bi imalo šta jesti. Vrijeme je za jedan veliki probošnjački miting u Sarajevu, pozovite narod na ulicu ovo se mora zaustaviti!? Od kukanja nema fajde a mi kukamo ko vlaške snajke.
Balije kukajte koliko zelite RS je trajna lijepa I ociscena od poturica.
Daj jadnice suti, pa neznate ni sta ste, jedino sto znate da ste potekli od nas srba, pa vam mi krivi za sve. Lijepo je vas cuveni IVO ANDRIC opisao, I zamisli dobio Nobelovu nagradu za to.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mislim da je ovo sad bespotrebna halabuka i uredu je ako kazemo da dijasporci ne treba da nam odredjuju sudbinu i da imaju pravo glasa.
Jel Bosnjak Musliman koji zivi u Bosni,a Bosanac je bosanac koji zivi u Bosni i nema veze koje je vjeroispovijesti.. Imal nacija Bosanac?
NAJVECE PITANJE U BIH je sta su poturice u BIH, bosnjaci, muslimani,bosanci, bogumili, ovo ostalo se sve zna samo da oni sebi odaberu jos sta ce da budu.
Bošnjak je etnička pripadnost...Bošnjaci nisu nacija. Bošnjaci su konstitutivni dio BOSANSKOHERCEGOVAČKE NACIJE
PRIKAŽI ODGOVORE (2)