Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što baš u 20 i 30 ja ču ga ugasiti na jedan sat 23 marta oko 14 sati. Neka sam i ja u nećemu prvi. Dugo mi čekati do 20 i 30 jer tad već spavam.
ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije Alija...e pa eto vrijeme je da ugasimo svjetla :) :)
OVAKO SU REKLI 92 GODINE U SARAJEVU DA SE SVJETLA UGASE DA VIDE SMRDINI KAKO CE IZGLEDATI SARAJEVO U RATU BEZ STRUJE AKO SE NEKO SJECA,,,,,,SMRDINSKA POSLA
Dosta mi je sto zivim u drzavi u kojoj stalno vlada mrak, osim par svijetlih trenutaka poput sinoc.
opet yebete energetsku mrezu ovim kozmetickim zayebancijama
Pa stari most ionako ne svjetli, jer nema para, a sve ostale znamenitosti su nam odavno pozatvarane, pa se može reći da mi dug za planetu zemlju plaćamo svaki dan. Jadna moja BIH, ko te vodi, tužna li si.
ali na koji nacin mi pomazemo planeti tako sto cemo ugasiti jbna svjetla ?
ja da gasim svijetlo a oni ce nuklearne da prave?