Komentari (308)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma hajte molim vas :D
i ovi zabrinuti . jedino Bakir Covic i Dodik uzivaju u zivotu .parama nekretninama ljubavnicama dok se svi sikiraju
Naši vladari kažu da ovo nije tačno.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Zato imamo najsposobnije i najlojalnije glasače, njima to nimalo ne smeta, njima je fetiš da su siromašni i nezaposleni. O Gavrilo šta uradi, sad smo mogli biti Austrijanci i poštedio bi nas muke i jada.
ovo je 10 puta vaznije od uobicanih tema u nasim medima. i mediji su krivi jer ovo nece pominjati za 7 dana, umjesto da svaki dan pitaju politiiare sta rade da se ovo promjeni.
i ovo nesto novo? Mi volimo uhljebe, nepotizam, preko veze, to nam je u krvi.
3 uprave, ne 1
Nije tacno, BiH ima najsposobniju masinu organizovanog kriminala u politickom sektoru, ne vjerujte medijima
Opet prvi u Europi! Ma bez konkurencije.
To znamo sami,bez svjetske banke....
Fadileeeeeeeeeeeeeeeee Novalicuuuuuuuuu citas li ti ovooooo....
Fadil je trenutno zauzet ubrizgavanjem miliona u Bihacki aerodrom. Molimo pokusajte kasnije.
Jesu nesposobni, ali su veći lopovi.
ODGOVORNO TVRDIM DA TO NIJE ISTINA!!! REKAO MI NOVALIĆ I DAMIR MAŠIŠ, ONI ZNAJU!
Razlog tome je toliko ljudi na mjestima za koje nisu sposobni.
Ovako mala drzava, milion politicara a zapravo smo samo jedna obicna karna
Nemoj tako. Nije obicna. Ova karina je istovremeno u 3 i po miliona dupeta, ne izlazi, ne popusta - a niko se ne buni. To je vrlo NEOBICNA karina. I jos neobicnija dupeta. Cak cudesna. "Cudesna dupeta Bosne i Hercegovine i neobicna karina u njima" Pa zar to nije daleko bolji naslov? Moramo malo misliti i na turizam.
U postdaytonska javna uprava upravo radi ono za što je namijenjena: završava Izetbegovićev projekt uništenja bh-građana, bh-društva i bh-države. I to vrlo uspješno, zahvaljujući i Svjetskoj banci.
Nešto se ovi plaho neće nasekirati u javnom sektoru, jer ih je preko 90% dovedeno preko štele tako da je ovo njima obična dnevna vijest.Niko za ovo neće snositi nikakve posljedice.Većina od ukupno zaposlenih u ovoj zemlji svakako i rade u javnom sektoru, pa je matematički ovo ne moguće ispraviti jer je njh više, osim ako neko (EU ili neko drugi) na silu ne ukine kantone ili sl i tako drstično smanji administraciju.
Ja bih volio biti živ za jedno 200 godina, kad ovo sve sad bude nebitno, samo da pogledam u nekom dokumentarcu ili pročitam u nekoj knjizi, kakav je ovo eksperiment bio od države i koji cilj je bio svega ovoga.
Mene interesuje šta će u istorijskim knjigama pisati o Aliji, Bakiru, Čoviću, Dodiku,itd.
Normalno da ce imati kad su nam usi zavrtali da potpisemo pristanak na ovakvo nakaradno uredjenje. FBiH 10 kantona, Brcko Distrikt i RS.