Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Heroj grada Sarajeva!!! pozdrav domovini komandante
@+387, Ponesi zastavu pobjedu slavit ću, ponesi zastavu od Bosne Vikiću, ponesi zastavu pobjedu slavit ću ponesi zastavu Dragane Vikiću.
@Otpo😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Prazina ih pobio normalno, kriminalac prija rata, kriminalac u ratu. Ali isti taj Prazina je sa svojim pajdasima uspostavio kakve takve jedinice teritorijalne odbrane koje su branile grad na pocetku. Daleko od toga da je ovo opravdano sto je uradio. Klasicni klosarski potez. Zato je i umro kako je i zivio. Od kriminala. Nije fer od tuzilastva sto u ovaj proces guraju jednog Vikica, casnog i postenog policajca.
@Supersonic Juka je ziv. Platio Aid-u da roknu njegove ljude i podjele lovu koju je prebacio iz Mostara. Jedan od Jukinih slucajno prezivio metaak u glavi ima kao podsjetnicu da suti. Nikad nije radjena dnk lesa koji je nadjen u fazi raspadanja. Zasto zakljuci sam.
@Gorstak , to je vec u domenu spekulacija mislim. Na poziciji na kojoj je bio, Prazina je svakako mogao doci do raznih informacija o raznim ljudima. Medjutim, ne vjerujem da je ziv
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ziv nam bio komadante. Znaju svi da ih je juka rokno samo ne i tuzilastvo
POZDRAV JEDNOM OD NAJVECIH ZIVIH PATRIOTA OVE ZEMLJE.✊
Trebao je valjda cetnicke spodobe docekati sa cvijecem. Neka si ti nama ziv i zdrav nas heroju...
Valja pod starost robijati... jah...
zamislite da je bilo sudjenje jevrejima koji su pucali na SS trupe.... i Partizanima sto su oslobadjali zemlju od okupatora
Gdje su sada silna udruženja koja krčme budžetske pare. Zašto nikog nema kao podrška ovom heroju.
mladic je heroj
@dikobraz Jeb.o ti on komlet familiju... onakav usran
Ponesi zastavu Dragane Vikiću
Mozda ih je trebao voditi na cevape ili pljeskavicu?!?!
ko i mladic ove u potocarima
@dikobraz Zato sad kaki u gaće 😀😀😀😀 Pamers general
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sta je problem?Ne sprovodi komandant jedinice zarobljenike u zatvor!
Što se pravoslani Bošnjaci pomame na ovakve vijesti.
Slučaj završen , Juka ih pobio ,a Juka pod zemljom.
Svaka osim ulaska u SBB
"...Juku Prazinu tada Vikić pitao zašto je doveo te ljude..." Pripadnik Ministarstva unutrasnjih poslova ratuje protiv JNA sa poluretardiranim kriminalcem Jukom Prazinom. I takvi odlucuju o sudbini zarobljenih vojnika. Vikic i Prazina. E kakve su jajare generali JNA. Sve i treba povjesati.
ma opleti po velusicima tamo nema mnogo srba :))))))
Srpske cetnicke agresorske armije u PREVODU LEGALNA META
Jesu li mudzahedini bili legalna meta?