Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mislim da sam negdje procito da je ovaj vojvoda u nevesinju, slobodan, niko ga ne dira....
opet će se nama bošnjacima ovo desiti, republika srpska se sprema na rat, a nas ftv i sdp truju glupostima i od nas prave bezobličnu masu.NARODE BOŠNJAČKI OSVIJESTI SE.
Batko, bolesni kretenčić, najveća kazna bi bila da ima pravde da ga zatvore u prostorije Digitron Buje na Grbavici i u tu prostoriju dovedu ljude kojei su ostali živi od tog monstruma, da mu oni sude, da ga maltretiraju da prokune majku koja ga je rodila
Laze ko pseto...CH.A.K.I.J.O.M i H.A.N.D.Z.A.R.I.M.A bodu samo B.A.L.I.J.E, a V.L.A.S.I bodu N.O.Z.E.V.I.MA I BRITVULINIMA, a ujke K.A.M.A.M.A. I MALJEVIMA...??? Ups....Ne bode se maljevima, nego uOSHINE PO SRPSKOJ GLAVUSHI...
srp.ske junacine... sta drugo mozes ocekivati od mitomanskih junaka...
KOLIKO JE BATKO IMAO SAUČESNIKA NA GRBAVICI, TO NIKO NE ISTRAŽUJE. ŠTA JE SA SLAVKOM ALEKSIČ vojvodom, KOLIKO SAM PROČITAO DA SE KRIJE NEGDJE U HERCEGOVINI. SIGURAN SAM DA IH IMA JOŠ 20 KOJI BI TREBALI ODGOVARATI ZA NAJTEŽE ZLOČINE.
Monstruma batka samo treba pustiti medju njegove zrtve st osu bili za vrijeme rata netreba mu sudjenje ,dajte ga molim vas meni samo na minutu eto netrazim vise .