Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eeee pa pitam se, da li je ovaj nazovinovinar bio uopste na sudjenju ako jest onda mu svaka cast na clanku jebga onaj ko mu je dao diplomu a nenapisa da su se lazovi pogubili da je nemogu opisati da im se izjave vise puta recene bitno razlikuju, no nista novo od profesionalnih svedoka i korumpiranog suda
ludjaka i vazda ce ih biti, drzava je vrlo odgovorna da takve otkloni iz drustva... medjutim , ne radi se trenutno o tome, jer bosnjacka drzava to i tako ne cini, vec se radi o tome da se svakodnevno izvlace novi primjerci , u ime krimilizovanja cjelokupnih naroda, i sirenja nacionalne netrpeljivosti... ima li vece bijede na ovom svijetu nego baviti se tako necim?... to je svakodnevni genocid... a vase ubojice heroji??
gdje je ona zolja vasa??
Pretpostavljam da moraš biti specifičan um da smisliš dovoljnu kaznu za ovu ženturaču.