Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa i debil vidi da je iskaz jarana nastiman, u citavoj frci ti ces reci da je vidljivost bila smanjena... ma hajte molim vas.. pije tablete zbog uboda.. ma hajte molim vas drugi put parkinsova ? ma hajte molim vas treci put
A sta si ti ocekivao? Ne bi skupo advokata placao da nema namjeru da se brani. A slucaj je toliko ofiran da mu je jedina odbrana nada da je sudija budala. Uzivaj u pokusaju odbrane i uzivaj kada mu se kazna bude izricala.....
@MulanLabe Bojim se da bi kao i u mnogim slucajevima sudija mogao biti budala. Zao mi je porodica koje su nepovratno izgubile svoje kcerke i sestre i sto se sad jos moraju boriti za pravdu koja je jasna ko dan.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Budi covjek a ne kukavica. Vozio si brzo , ubio si dvije osobe jednostavno kriv si i reci zao mi je ubijte me, strijeljajte me, kaznite me najvise sto je moguce ali za mene je dovoljna kazna i moja savjest a ne tu trazis opravdanja. Opravdanja nema. Sve i da su tacni ti morbidni navodi bolesti koje je imao nije smio biti ucesnik u saobracaju odnosno vozac!!
On je sljam i od sljama ne mozes to ocekivati. I ako kada bude slobodno hodao trrba ga prebijati kad god i ko god stigne.
sandzaklija a da nije picka,kriminalc,lopov i suga hahahha
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nista dok mu neko od familije ne presudi.. Ja bi mu licno sasuo sanzer u onu kockastu glavusu.
Ja ne znam sto mu se sudi ikako.. Ubio dvije djevojke, tu nikakvo suđenje nije potrebno.. Odmah u ćuzu do kraja života
Ja da sam kojim slucajem ovu tragediju uradio,zatvorili bi me na Filipine.Ali tu je tata Jasmin(inace krmak) da sredi Sanjinu maximalno 10 godina,i kad mi neko kaze sto ne volis tatine sinove.Zao mi je ovih djevojaka i njihovih roditelja nedo Bog dragi nikome
Toliki komentar napisah I kaze DESILA SE GRESKA KOMENTAR JE PREDUG pa place mi se
ne sekiraj se.... bit će još sjajnih komentara u tvom životu
Treba kera napuniti olovom!
Ne budite naivni. Lik može dobiti kakvu god kaznu ali neće puno vidjeti zatvora. Sve legalno i legitimno od ove bande od suda i tužilaštva.
Halo noc je logicno je smanjena vidljivost. Koja kretenska odbrana advokata lesinara
Bez sudjenja i trosenja drzavnog vremena i para. 40 godina Zenica. A sudije nek se bave bitnijim stvarima
Pozdrav Bosno , Ko god misli da je auto i put samo za njega i nema pardona za druge u saobraćaju ,to mu se desi ,ćuza i nema sunca .
Nije lepilex nego leponex tablete.
kad ovoliko razvlacite vec jasne slucajeve i lahko dokazive koliko vam treba za slucaj poput Memica.
Treba uzeti u obzir sve okolnosti i pustit lika...jbg nije kriv uopste... brane se ko djikani lazima
kada ce tuzilastvo ispitati slucaj njegovog oca jasmina sejfica koji je divljao po magistrali. građani su to prijavili.
sad se izvlaci na parkinsona jel..cuj udario ih po strani, jos ce biti da su one u njega se zaletile.a debil najveci je svjedok jaran mu, cuj nije se mogao tacno sjetiti da li mu je rekao da je udario neke ljude i sl., kako to kod vas ide, sretnes jarana kaze ti "ej udario sam autom neke ljude" i nastavis pricati žilavoj pljeski od sinoc kod trovaca