Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
19,900. JBT JOS KORISTE MARKETINSKE TRIKOVE DA IZGLEDA MANJE :O
Sve objelodanjeno i poznato i opet se ne libe, niko bez novca nikada neće doći do posla u državmim institucijama. Ovo nisu ljudi, već gamad ogrizla u kriminal.
Sve kriminalci koji i dalje obavljaju visoke funkcije u sda i niko ne pomislja da odstupi, da se smijeni. ovi ljudi nazalost imaju podrsku u sda, kukić i zukić imaju i dalje ljude koji rade na krmininaliziranju stranke i koji spletkare po mostaru a iz mostara po konjicu pokusavaju unijeti nemir.
Kontam da su korumpirane osobe na vlasti, ali koliki kloc moraš biti i htjeti tj dati 19 000 markica za posao, to ti je 2 godine džaba da radiš, hoćeš sutra umrijeti, vlast se promijenuti etc.. Opet je ovdje narod glup i kriv koji odobrava ovo!!!
Cjeduljica.BA
dinastija vol 2
U SDA sve ide preko ceduljice. Tokom rata ti Alija napiše ceduljicu za milion maraka i tako to.
Koliko je od tih 19 000 išlo za mog BAkira ??
Pokrenuta internet kampanja #SrednjiPrstZaMogBAkira http://avaz.ba/it/drustvene-mreze/294853/reuf-bajrovic-pokrenuo-akciju-srednji-prst-za-bakira