Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@rhtr.., ne ali tvoju redovno.
maze li ti se mama jos uvijek maslinovim uljem, po phicoki ?
@ rhtrhere Nije tako Trebamo se mi patrioti BiH udruziti bez obzira na vjerski ili ne vjersku pripadnost i sa zemljom sravniti sve dusmane domovine nam Bosne i Hercegovine...Kad ih zdrobimo onda na miru zivjeti veselo i sretno To je ispravno Poziv na religijski rat je losa i propala stvar...Zbog toga se ovo i desilo moj prijatelju..........
Trebamo se mi Muslimani Bosne, Albanije i Kosova, Makedonije i Turska ujediniti i jednom rascistiti sa srbcicima zauvijek.
nek im je rahmet dusi i da se NIKAD VISE ne zaboravi
Eto, gledaj sa lik pod nikom RS i Srba... Da li se ponosite?
Dal ima neko od politicara da tuzi za ovo srbiju?! TUZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BOSNA4EVER!