Redakcija Sarajevo-x.com
0
Svim ženama sretan 8. mart!
Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zene sretan vam 8. mart ! Mora da je sa razlogom izabran ovaj 8. mart, ne znam zasto bas mart al\' 8icu su ciljano izabrale, sve je to dio prljave igre ljepseg spola. 8ica predstavlja rupicu do rupice i time nam se salje poruka neslucenih razmjera !
e zahebala si se malo. Tih 2% su već pederi
citajuci ovde komentare od vecine muskaraca nebi se cudila, da 95% zena u Bosni i Herc,,,odu u lezbejke. svaka cast onima 2% sto su normalni.
Svim nindzama kornjacama i sarmama zelim sretan 8. mart..... KAO I NASOJ BILJANI PLAVSIC PRVI OSMI MART NA ZASLUZENOJ SLOBODI !!!
Zar u islamskom svijetu postoji dan zena ?
SVIM KATOLICIMA ISLAMSKE VJEROISPOVIJESTI SRETAN 8 MART ZELIM PUNO GUZENJA
\"Kad ne bi bilo žena, dijamant bi bio običan kamenčić\" - Victor Hugo U komentarima ostajemo dosljedni sebi :) Sretno to... Glupo mi je da žene imaju \"svoj\" dan. Valjda bi trebale biti voljene i poštovane čitave godine. Doduše same su ga i uvele. Ali ipak sve do jedne, osim feministkinja i prost. Čestitke u redakciju.
Od mene Galiba iz Maoče morete samo kurku da dobijete. Kad vas mogu ublehašiti sa kuranfilima morete i moga probati bolje bi vam se svidio.
JA SVOJ FATIMI DOVEO CRNCA. 45cm + dildo 55cm. nikad sretnija.
ŽENE SARAJEVU X.... OBLIŽITE NAM PIČKE DA DOKAŽETE SVOJU VJERNOST.
bas mi te je zao. Sretan 8. mart!
pa moze li proci ijedan clanak bez ovih bljuvotina??? Svim zenama zelim od srca sretna 08. mart! Ja se nadam da ce preskociti poruke pojedinaca na ovom portalu.
svim lojavim zemskim srecan 8 ozujak 2010.Provedite se dobro popijte pokoju al nemoj da bi se kurvale nije po kuranu (zidnim novinama), mislim da se tako zove ta vesela sveska... Ps; jestel zpamtile glupace jedne...
Hvala! Bilja ex-Predsednica, ovekoveceni ratni zlocinac(=Sveti cilj SPC) i ponosna vlasnica bunde od nerca.
svim lojavim zemskim srecan 8 ozujak 2010.Provedite se dobro popijte pokoju al nemoj da bi se kurvale nije po kuranu (zidnim novinama), mislim da se tako zove ta vesela sveska...