Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jevreji su najvece zrtve proizvodnje straha i mrznje od drugog i drugacijeg.Odnos prema jevrejima u nekom drustvu govori o stanju tog drustva.
Svijetu je trebalo 60 godina da skonta da se prema čifutima treba odnositi krajnje nacistički.....PONOSNI SAM ANTISEMITA!!!!!!!
Takmičenje koje više nastradao se polako privodi kraju, molimo Kliksaše da unesu krajne komentare kako bi medjunarodni ziri mogao da odlući ko je najugrozeniji narod u BiH. Hrvati su diskvalifikovani jer su proglasili pobjedu već na početku takmičenja! Hvala.
A kad ćete se Vi oglasiti za zločine vaših sunarodnjaka nad nedužnim Palestinskim narodom? Jevreji su oteli palestinsku zemlju, napravili državu i od 1948 godine zatvaraju, proganjaju i ubijaju Palestince.
imaj malo stida, toliko miliona pobijeno imaju pravo da budu ljuti na sve sto hoda ovim svijetom
U čije ime se danas ubijaju nevini Palestinci?
Da mi je jednom vidjeti Židova pa da umrem..
Treba isto znati da danas imamo vise vrsta Jevreja, ali cionisti prednjace u svim sferama zivota. Materijalizam kao osnov je centralni dio njihovih zivota.
Recimo, ja sam razgovarao jedne prilike sa jednim Jevrejom. Obucen je bio u komplet crnu odjecu, pantole i sako, sesir i ostalo sve crno, samo kosulja bijela. Na prvi pogled sve jeftino, ali kad je izvadio novac u ruci je imao ogromnu svotu Eura koju je jedva izvukao, onda se otkrio u cemu je njegova prava slast i zadovoljstvo.
Ubijeno je 6 miliona židova. To što danas rade u Izraelu ne bih vezao za ono kroz što su prošli. Izraelci su u rangu Srba i Hrvata, ali židovi u drugom svjetskom ratu jesu velike žrtve. Katolička crkva je aminovala njihovo čišćenje.
@SanChy123 Pa citas li ista osim srpski bajki...
Na prostoru Balkana najvise Jevreja su pobili Hrvati i Srbi, to je cinjenica. Nakon Jevreja najvise su stradali Bosnjaci, u ubijanju Bosnjaka najvise ucestvovali Srbi, Hrvati i AU.
Ti isti Srbi i Hrvati se danas najvise ulizuju Jevrejima jer misle da ce iz toga izvuci politicke prednosti. Ako bi se politicka situacija u svijetu promijenila na stetu Izraela i Jevreja, politika Srbije i Hrvatske bi se opet promijenila protiv Jevreja.
Srbi su poznati po tome da su javno objavili da je Srbija ociscena od Jevreja, oni se ponose sa tim.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nevino stradale zrtve su nevino stradale zrtve i tu nema mjesta politickim raspravama!
Isto toli ce tribat da svati kakve su prilivode i đubrad balije
holokaust je najbolja ideja 20. stoljeća
Zalosno je što Izrael i vi Jevreji godinama ubijate djecu , otimate zemlju objekte od Palestinaca, to je zalosno.
Ujedinjene Nacije su postale ujedinjeno nista od kad su dozvolili da im se genocid pocini pred nosom. Nevino stradale civilne zrtve se trebaju postovatai ma cije bile.
@SaburlijaFederacija Ono sto se kod nas ne razumije je da stajanje u odbranu nevinio ubijenih civila je stajanje u odbranu SVIH neduzno stradalih civila sirom svjeta. Obiljezavanje neduzno stradalih bi trebala da bude lekcija cjelom svjetu sta se desi/moze desiti kad se jedan kompletan narod,etnicka,vjerska skupina... satanizuje.
6 miliona UBIVENIH