Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitanje za urednike. Zasto pisete tsunamija?! Cunamija!
Sta znaci samo se kod nas slavila nova godina? Ali jeste i ovdje u Danskoj slavila nova godina sa vatrometom pjevanjem i pijanim ljudima iako su poginuli dosta danaca u toj katastrofi zato nije bas tacno da se u Danskoj, Svedckoj, Finskoj itd nije slavila nova godina. Ali ja iskreno nisam slavijo ove godne neznam jeli bas radi ove katastrofe sto se desila ili nesto drugo ali nisam uopste imao volje za slavlje.
Ma ja ba zaboli nas za 150.000 ljudski dusa, Vazno je organizovati teferic uzeti kesh.. Brzo smo zaboravili svoje stradanje i patnje, pa smo jos i slijepi.... Bezveze smo...