Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bez viza mogu putovati politicari tj. oni koji su krivi za sramotna ponizenja svih bh. gradjana ma bravo hvala vam
Bas me interesuje koliko svicarskih drzavljana trenutno ILEGALNO boravi u BiH, mislim bas ima smisla taj sporazum o reciprocnoj readmisiji.
Mars i od mene, jebem vam sestru usta. Kurac od ovce, a ne olaksice. Olaksice za diplomate-debile.
puca mi kurac za olaksice moram da vadim jebenu vizu za njemacku i svicu jos je pitanje da li cu je uopce dobit picka vam materina...profitirat cemo od sporazuma? Samo da mi je znat koji normalan gradjanin ce profitirat.
mrs i od mene
*ebem i svicu i olaksice...iste one olaksice kao sto su uveli njemacka i ostale zemlje eu, pa jadni sportisti sad nikako ne mogu da dobiju vizu??? to vam olaksice...serem vam se u sporazum...mars