Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stuz vilicari da istovaraju zlatne kasike
Ovo ja zovem pomoci. A ne 50 000 maraka. Sto kaze onaj fasista Vucic, "ako misle slati 50 000 evra neka ih ne salju, hvala".
Sto se europljani medjusobno pomazu u nevolji :D
Super! a gdje im se omako taj 80-i? Pomazhe nam crveni krst na bijeloj pozadini, pomazhe nam bijeli krst na crvenoj pozadini, ma, kratko-jasno, pomazhe nam cijela turska.
A STO CE VAM VILJUSKARI,KADA NEMA POMOCI DA SE SA NJIMA ISTOVARA???
Hvala Svicarska! Prijatelji se poznaju u muci i nevolji.
Ovi ce nasi to talnuti nekom
kao i obično, ulizivački komentar, za lajk ima svega, osim stava, mišljenja i iskrenosti uvijek jedna te ista glupa fraza koja se podrazumjeva i koju niko ne bi napisao, ali ti hoćeš zato ti i jeste lajk kurva
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...još da su zlatni...
komi bola, prochitaj opet, u pitanju su VILJUSKARI, a ne KASHIKARI... ta che ti zlatni viljuskhar?
...da kompletiramo zlatni escajg...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)