Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbija je znaci ucestvovala u ratu u BiH! Sve izadje na vidjelo, neiskusni se sami odaju.
kofol si je procit'o?!
I mi i vi znamo istu istinu, a to je da ste vi jednostavno - agresori. Vama j to u krvi i takav vam je gen. Vi duboko u podsvijesti svjesno krijete istinu, i namjerno lazete jer to vam je ceif. :))
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Ukratko: Naguzeni smo po ko zna koji put od onih koji imaju vise znanja i sposobnosti. Ovdje se savrseno vidi nefunkcionalnost i neznanje bh diplomatije
A svajcarci slusaju kao sta su Srbi trazili. Stoka nacisticka.
Ne mogu shvatiti da polemizirate sa nickovima kao što su @drinski...., @republika srpska 992, @armagedon i drugim bolesnicima čiji je jedini cilj širenje neistina i svojih bolesnih uvjerenja na našem gradskom portalu. Ovo treba ignorirati!
Raja treba obavezno prestati kupovati njihove proizvode. Kupovina nam dodje isto kao narucivanje metaka za sutra. Polazim od sebe: ja sam davno prestao.
hahahah https://www.youtube.com/watch?v=EH8vEtfP_ww poZZ :* mamu vam cetnicku !
Da li su to one laži o hranjenju lavova srbima, o lutkama gdje su se desili najstrašniji masakri u Sarajevu, o konc logorima i javnim kucama po Sarajevu gdje su samo srpkinje? Da li su to tte laži? Jebeno je živjeti u vukojebini i jedini kontakt sa gradom imati preko portala, jeben osjecaj...
ovog ambasadora poslati kuci nek se malo odmori i prokonsultuje
Naserem se oricu
hahahah https://www.youtube.com/watch?v=EH8vEtfP_ww poZZ :* mamu vam cetnicku !
stid ih pred 20 godišnjicu GENOCIDA U SREBRENICI, pa ovako da barem malo relativiziraju svoju sramotu. SVI ĆE PRENIJETI 11.07. I ONO ŠTO SE DESILO U SREBRENICI-ČITAV SVIJET . naravno da vas je stid
Problem je sto srbi ne podnose poraze a ovaj hadzo im se dobro matere najebao
Sta nam to kazes ambasadore,istina je velis da je Interpol brisao potjernicu ali to ne znaci da ga niste uhapsili na osnovu te potjernice?Sta vi mislite da smo mi bas tolike budale?
"Interpol je na temelju intervencije Bosne i Hercegovine, izbrisao tu potjernicu iz svoje baze podataka, ne znači da se isključuje hapšenje i eventualno naknadno izručenje". Švajcarski ambasador u BiH. KAKAV JE TO PRAVNI HAOS??? To znači ako se neko ikad našao na Interpolovoj potjernici može biti hapšen po nahođenju svake od članica bez obzira što je brisam iz registara ??? Tu nešto smrdi.
smrdi cetaljski lobi eto sta smrdi
JE SUIS NASER
Srbi -danas vecina vlasko -tursko-ciganskih gena sa malo slavenskih mozda 20%...Dinastija Nemanjica Albanci,Karadjordjevici Albanci.Svi vrhunski politicari Vlasi Nikola Pasic,Cincar Markovic,vojskovodja Stevan Sindjelic takodje Vlah..Najbolji muzicari cigani,sportisti i biznismeni Crnogorci koji su po dnk najsrodniji Albancima.
Republika srbska 992 Ako te uhvatim u bubrge pretresem ima da kme kme do penzije znas