Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije mi jasno kako borci do sada nijesu shvatili da im nikada nece dati nista?
kako mi mladi nismo shvatili sta nas ceka.
@forgottenPromises Kako nijesmo? Pa ko pravi onolike redove ispred ambasade Njemacke ako ne mladi?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
200KM. Pa svaki političar i direktori državnih institucija imaju više kredita u službenom telefonu. Koja poniženja trpimo.
Nijedno rješenje koje ne obuhvata sve borce nije dobro rješenje..
@Orion Ne kontam šta misle da će ovim napraviti..
@Orion slažem se..
Da Bog da krepao od gladi svaki "borac" tzv armije bih koji je makar ruku digao na pravoslavnu nejac..pomoc invalidima i ranjenima na obje strane.
j.bem i tebe i pravoslavnu nejač...
@hcsa ti mozes samo PSA je bat ustvari ne mozes ni to jer tebe je be redovno PAS zato sto svako ko mrzi srbe,srbiju,republiku srpsku i ko vredja pravoslavnu vjeru (vjeru svojih pradjedova) je izdrkana poturica koja voli PSECE sperme vise nego mleka
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
obecanje ludom radovanje
Budu li se politicari zajebavali da je sve to na dugom stapu, nazalost desice se da rat bude na kratkom stapu....sve je u BiH moguce, ali kroz istoriju ostaje konstanta da rat pohara ove prostore svakih 40 godina.
Sta treba da ti da drzava, odnosno da se otme od naroda? Jel to bila placenicka vojska? Birilo se da se prezivi, sad bi svi da se svale drugima koji nesto rade na grbacu? Cast izuzetnim borcima koje treba nagraditi, ali takvi se mogu na prste prebrojati.. sada imamo vise (iako su mnogi u medjuvremenu umrli) boraca nego sto ih je bilo '95...
Nek sve 3 boracke organizacije na sve 3 strane gledaju kako ce obrazovat svoje mlade, da im se nebi nedo Bog za 20 godina nebi desilo da im djeca i unuci trunu u rovovima opet ginuci za glavonje pa da onda nakon toga strajkuju ovako kao ovi danas. Shvati sirotinjo, svi su politicari isti kako god se zvali, i svi ti rade o glavi. Jebu vas preko nacionalnih podjela jer drukcije ne mogu, ekonomski ne prolazi jer bi vas to okrenulo protiv njih.
Ko sisa borce jer NOROOOOD ZNOOOOO!!!!
Bice revolucije samo preko fejsbuka.
ma hebite se vise.. sta ste radili 25 godina? sto bi nekom drugom od usta odvajali da bi vas hranili
imate prOOOvo.. imate vi kurton.. treba vas se isamarat.. ne zna se ko je gori.. vi il ovi uhljebi.. u sustini vi se samo propali uhljebi
E moji borci… Vi ste se borili da bi se gmazovi obogatili… Sad se saberite i gledajte kako glasate, da i vasa djeca i unuci ne budu "borci"
Ranjenim i invalidima dati penziju. Po tadasnjem ustavu je duznost svih nas bila da se odazovemo u rat. Dobili smo certifikate i uzeli ih , sto je bio jedan vid isplate. Sta se sad hoce?
E borci... nikad vi nećete dobiti ništa, još vas zatvorili u onaj krug kao u tor i niko vas i ne gleda.
da ste vi neki borci bili i tada ovo bi se sve brzo rijesilo za 5 min ovako lezite i uzivajte dok vas lazu
Cak do 200 koje su to pare