Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haha, ok dino, lijepo je tako budan sanjati, ali ipak trebamo politicare, bar jednog, moze neki blazi kriterij, da neki i ostanu
mlade prišipetlje dobićete i vi koju koskicu samo ako budete radili kako vam gazda kaže.
Svaka cast !Samo naprijed!Mac sa vlasti izdjanike i kolaboratore kolonizatora fasista! Smrt fasizmu demokracija i sloboda narodu!Naprijed nasa stranka!Softic nema razloga da demisionira i TACKA! BiH4EVER!
Jedina principijelna, postena i politicki perspektivna stranka. Moj glas za ovakve ljude poput Bajica, Kojovica; Tanovica i Mustafica. Ne dajte djeco Bosnu nacionalistima!!!!!
Projekat kako hajrovati kino je propao. Alija je ove mlade junoše iskoristio i nategao žestoko a onda šutno nogom u stražnjicu. Sada ide sljedeći pokušaj. Kako klepiti sebi kino dvoranu 2.
jel to tako rekla naša SRanka