Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto se ne implementira sistem da prilikom aktivacije kupljene sim kartice korisnik mora potvrditi identitet licnim dokumentom? Ovakvi i slicni problemi koji su vezani mobilnim pozivima nepoznatih bili bi rijeseni.
Zato sto bi onda postali kao glupi Amerikanci i kompanije bi imale sve podatke o tebi. Jedna od dobrih stvari ustvari je kod nas sto ne moras davati podatke kad kupujes Sim karticu.
ima milion drugih nacina da se nesto prijavi anonimno.. nista nebi rijesio
MA MRS tamo ...taman bio na redu za neki dokument odem jednom u 10 godina i neko j.g. bomba ...KAKVA BA BOMBA nismo u palestini. KAD STE DOPUSTILI DA VAM DZILKOSI I KRIMINALCI VLADAJU DRZAVOM ...mora da je neki imao rociste......
Ovo je namjestio Muhamed Ajanovic ili njegova banda Skrijelj i ostali.Sebija im predaje Tuzbe danas🤣🤣🤣🤣
ovo vise nema smisla nikakvog pa ima li iko normalan i posten u ovom cirkusu zvanom BiH
Ne kontam kome smetaju sudivi, naši sudovi su na strani kriminalaca...
sud je pun kuvi pa ti vidi ko ti sudi
Lijep dan + dojava = slobodan dan. Logično. - Čombe -
Pa što ga ne pitaše da precizira majka mu stara?
A idiot ne konta da ovim debilima u sudu cini samo uslugu, dodvoljno je sto i ovako nista ne rade sad jos i imaju opravdan dopust da napuste radno mjesto.
mislim.. koga se boje,kriminalaca sigurno NE
grohotom se smijem
Ovo sa dojavama je prevrsilo svaku mjeru. Imamo toliko policijskih tjela, SIPA,OSA,FUP…zar niko od njih ne moze otkriti ko salje te lazne dojave?
Da hoće našli bi u roku 2 minuta
Tuzilastvo i Sud treba zapaliti i dignuti u zrak i unistiti Dodikovu privatnu Agenciju. Ako se zgrada ponovo izgradi i opet budu zaposleni Dodikovi ljudi ponovo je treba zapaliti, sve tako nastaviti dok Dodik ne umre.
Fasisti napravise teroriste od miroljubljivoga naroda. Bilo je za ocekivati da ce se poceti postavljati Bombe i sjeci glave. Narodu je dosta svakodnevnih prijetnji. Bice ovde jos svasta, od likvidacija do kindnapovanja blize rodbine odgovornih.
Ajde za sudove ali što blokirate komentare na novi članak Ramba Amadeusa gdje se vidi da je teški pakaš. Ako već kopirate po stilu index.hr, tamo NE blokiraju komentare nikada.
99% u nikojem. Mislim da nikad nisam vidio da je neko dojavio bombu u školi ili sudu i da je baš bila bomba, ali policija mora po proceduri evakuisati. Ali te anonimne smradove kad uhvatim vezao bi ih na trg da ih narod gađa jajima i paradajzom.