Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veš peru u lavorima? Nemaju doručak? Nemaju wifi? Nemaju biblioteku? Mene je stid u ime svih onih koji ne čine ništa da se ova alarmantna situacija popravi! Sve pohvale SPUS-u na reakciji!
mislim da su se sada svi usrali hehehe
Jel ovo onaj sdaovac..hahah apsurda,on u stranci koja vlada federacijom i koja je direktno kriva za ovako stanje u drzavi,pa logicno i u tim studentskim domovima,,a on ko nesto se buni..??
Bravo Zahiragiću!!! Direktora domova treba kazniti tako što će mjesec dana živjeti u ovakvim uslovima! Koja sramota za sve nas!
hajte vi na kafe u strosu
@lejlalex sta je direktor kriv?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
jel u petak u 12 ?
napokon nesta pametno iz SPUS-a
Ovaj lik s lijeve strane ima 10 godina studira pa de bolan više završi taj fakultet meni se protesta na svakom si bio budaletino, ti protestuj a drugi zavrsavaju fakultete
Ljencuge uhvatite se knjige!
nek ima za jeben u djumu spus da se bori a kako zive studenti to nije bitno. neka njima fuckin djume
dodji u mostar pa cete vidjet sta je dom. sta he sa onim novim domom u sarajevu? za koga je to
Dino Konakovic ,,preuzima upravljanje " i studentskim domovima .Bit ce sve super kao i sa svim ostalim sto je taj retardirani konj preuzeo .Spasa nam nema
Risto Podvožnjak 68 !!!!!!!!!!!!
Studenti su stoka, posebno ovi naši, mrtvaci pod anestezijom... Naravno čast izuzecima, ali ne zaslužuju ništa, i štala je predobra za njih... Samo da su im veći obroci, a što je sistem karina to nikom ništa...
Ti si jarane blago retardiran. Baš takvi kao ti su stoka koja ne zaslužuje ni štale da borave u njima.
...koliko vlast napljačka od puka, fakat bi red bio da studentariji omogući civilizacijki minimum za boravak i život. halalite jedan A8, gužičari beskorisni, i sve se može sa tim novcima. yebo vas audi, ni za polovnih civara niste.
Joj Merima i Harisa, pa to su karikature! Ima li koji normalan student da se bori za studentska prava, zasto dopustate ovim papcima da vas predstavljaju?
Ma bitno je da idete petkom na dzumu , hebes predavanje i polaganje ispita :)):):)
joj jest vam dzuma trn u oku
Hoće li vam SDA i SBB, te Haris Zahiragić, dozvoliti da izađete na ulicu. Ako nedozvole, pozovite penzionere, doći ćemo im glave!
podrzavam, stvarno je nesnosno postalo guzit u domovima vise
Bitno je da se grade vjerski objekti i troše pare na privatna putovanja itd. Bakire! A arapima ugadjaš sve naj naj gade jedan.