Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dijelim saosjećanje tuge i boli. R.I.P.
sad će đikani reć da je ovo soroš potplatio
Zena umre od posljedica krvarenja uzrojovanog naporom i posljedicnim pucanjem vecih krvnih sudova na ocigled cijele ljecnicke ekipe... pa laik zna da je sekcija u tim slucajevina strogo indicirana..nedopustiv propust. Ali tkoje sve danas doktor vise me i ne cudi....
Smrt je službeno sasvim regularna i normalna. Isto kad te udari auto u Aleji pa dobiješ amneziju !
Паметан је Ердоган. Позатварати невладине хушкаћке орг. и увести смртну казну. Жао је и мени Јоване, али народе не будали!
...kompletno društvo je postavljeno na trulim temeljima podaništva, poslušništva, neprofesionalizma i apsolutnog odsustva svijesti i znanja pojedinca i mase. kreteni na svakom koraku, na dnevnoj bazi. poluinteligenti kojima je rizično dat i krampu za kopanje kanala, a kamo li šta drugo. ljudski život obezvrijeđen do ništavila dok maloumnici balave nad vjerom & nacijom, a banditi od lidera im kradu da bi se i al kapone postidio. dno.
Шта би ми без вас Јевреја?! Па ми сами не би се знали ни хљеба најест.
@VojvodaMujo Tvoja mama je mnogo sretna sto nikada nece saznati kakvog je klipana donijela na ovaj ludi svijet.
A sto ne izadjoste na ulice kada ste poklali Bosnjake na pijaci? Sve se vraca...
@dibbidus stvarno si kreten
@eva711 …zar sam? Gradiscanci su kitili vojnike, tenkove i haubice koji su isli na Hrvatsku… Nijemo gledali pokolj Bosnjaka na pijaci.. i okolini… minirali ljudima kuce… a sada su svi odjednom "Jelena"… Ma hajde… krvolocni ljudi preko noci postali fini?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)