Nova web stranica CCI
0
Svi političari na jednom mjestu
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ove pdatke treba ljepiti po stubovima kao smrtovnice, da narod cita na ulicama.
Dobra stvar, ali ima veliku manu: \"Joomla! 1.5 - Open Source Content Management\" kao platforma, malo sramotno za jedan ovako ozbiljan proekat
Odlicna stvar. Sad cemo moci vidjeti ko pare mlati a nista ne radi. Neka ovakvih projekata. Stranica je i tehnicki odlicno uradjena, volio bih znti ko je ovo radio jesul neki stranci ili je nako kod nas.
*ispravka ima 12 strana sa 565 imena ukupno ;) ali nebitno sad to iz prilozenog se vidi da su najveci neradnici oni koji su sad na vlasti.
Dobra stvar! Samo ko li ih finansira? ;)
Odličan potez, odlično urađena stranica. Svaka čast!
Eh kad se sabere vrijeme proteklo od zadnje aktivnosti predstavnika SDA i SBIH samo na prvoj stranici dobije se 20 godina. malo manje nego sto ja imam godina. a spisak ima 565 strana ..
Kako god da se onaj dijagram okrene, SDP pobjeđuje :P Zaista odlična stranica. Dizajn, pristupačnost i količina informacija su 5/5. Tko god da ju je radio, uradio je odličan posao.
Svaka čast
svaka cast. WEB JE ODLICAN!
@... ma ja bljesti mu cela i bljeste mu cipele tebi valjda jaja bljeste od ceskanja, jelde
@u prolazu Al\' što ima lijepe nove cipele onaj Arapović, ko Mujinih deset plata. Kad bljesnu zaslijepiće hin sve u Moštrama.
auuu genijalno, saće moja nana to polako da protabiri
Fino.
Da je ovo Norveska ili Estonija imalo bi smisla, gdje 95% stanovništva,urbanog i ruralnog, svakodnevno koristi internet, nesto sam skeptican da ce Mujo iz Donjih Moštri, nakon sto namiri kravu, otici na internet, on glasa po inerciji