Lagumdžija završio turneju po BiH
0
Svi moraju dati doprinos na putu evroatlantskih integracija
Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada će posjeta druga vanjskog ministra u naše selo Pjenovac pored Vlasenice od kuda vode porijeklo Lagumdžije i odakle je i ministrov babo Salko Lagumdžija prije nego je otišo za Sarajevo da bude gradonačelnik sa osnovnom školom. Mi ćemo druga ministra dostojno dočekati, obrnuti vola na ražnju i biće govor sa našim čovjekom iz sela zaduženim za saradnju sa inostranstvom. Haj u zdravlje.
Šefe zašto se na javiš na mobitel, ne znam šta ću većeras staviti u dnevniku??
Rođo je obišo čitav poznati svjet te se vratio kući napisati izvještaj za večernje vjesti FTV-a gdje će uvodničar opisati Guliverova putovanja Velikog vođe za mali narod. PS kroz 2 mjeseca bi mi trebala biti gotova viza za Australiju gdje očito trebaju više informatičara nego u Visokom a možda me i niko neće ružno pogledat kad naručim rakiju i pivu u kafani. Pa stoga moja tužna Bosno zbogom zauvijek.
Svaka čast, sad vjerovatno ide posjeta po kantonima, pa općine itd
Nije ovo bila turneja po BiH nego je kao ministar vanskih poslova posjetio i susjednu Republiku Srpsku i njenog predsjednika Milorada Dodika...ovo je bila posjeta RS-u i turneja po 24% :-)
hahahaha ne zna se ko je jadniji.Zlaja ili Zivka.
Pa čak i oni koji imaju platu 300KM jednom godišnje ?
OVOG LAGUMDZIJU TREBA SMJENIT GDJE JE SAD POKRET DOSTA??? STEFANE STO SAD NE RUSIS VLADU??? OTISO TI SULJO OTISO I TI!!! STOP NE SPOSOBNIM VRJEME JE ZA SPOSOBNE!!!
šta ovaj lagumđija umišlja da je ruski car?????? da će neko mirno posmatrati dok nam rastura državu i uvaljuje nas u nekakve saveze za koje nam djeca trebaju sutra ginuti a budale
Stani malo Zlatko.... znaci poklanjas se bivsim komunistima i samo cekicas u narodnu svijest nesvrstane Gadafi tip karaktera koristeci medijsku kontrolu, a ovamo ocekujes da ti bilo ko vjeruje u vezi ljubavi prema NATO i EU? Samo bi volio da shvatis da gubitnici nisu gubitnici bez debelog razloga, sigurno su te skontale sve vazne kategorije, izdajico.
pustite šuplju,nego šta bi sa onim snijegom što ga najavi brko majstorović
Zlaja poliži mi ... peršun
Šta oće ovaj reketaš više
Eto mene krajem hefte iz Pule, prićaj ti Zlajo i stala svita od ponedjeljka druga priča sve ću vas rastrati ko bugarsku skupšzinu veli to Vama BABO
Ja se nadam da će FTV,60 minuta i pokret DOSTA dati svoju puni doprinos našem putu ka EU, i da će Zlajina supruga uskoro moći postavljati prijatelje i diljem EU.