Komentari (205)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nakon ukidanja kantona ukinuti entitete,a zatim na referendum i izglasati predsjednika da nije ni jedna partija i krenuti normalno zivjeti.Ovi politicari su isprobali svoje i nista.Podrzavam pametne ideje..bravo za gradonacelnika.
POSTOJI SAMO RS, HZHB, BABINA KRAJINA I REZERVAT
BiH je samo na papiru, a građani ju ne vole zbog Bošnjaka i krvavog rata, BiH je mala Jugoslavija
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
A sta cemo sa uhljebima? Gdje poslije da se uhljebe haha
posto ih ima previse za Zenice a i tu su na teretu drzavi, treba ih u rudnike postrojit
Pa malo u realni sektor. Šta bi falilo? Juče bio kantonalni ministar, sutra prodaje hljeb u pekari.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Prihvatiće i ostali sem HSN-a ( čitaj Mostara i Stoca, te duvna, guvna i livna)!
A vi se opet pitate, samo eto bobu više nego ja. Kako Hrvati kažu samo tako može biti. Njima ćeš teško uzeti kantone, ako im ne daš federalnu jedinicu.
Ukinite Sarajevski kanton i svaki zaposlenik u Kantonu neka se fino vrati svojoj kući i neka povede i Baketa sa sobom, obzirom da ih je on (radi glasova) ovdje i počeo dovoditi, još od 96.godine i tako promjenio demografsku sliku grada zauvijek i od privrednog grada stvorio leglo bdužetskih parazita.Bakir&Co ce prije dozvoliti raspad BiH nego ukidanje kantona.Pa ko bi glasao za njih onda?
Pa kad bi svi poveli Baketa nazad sa sobom, morali bi ga isijec na komade, skuhat supu od toga i svima spakovati po malu-malu bocicu JAKO rijetke Bakir-corbe. Toliko rijetke da bi to bila skoro pa homeopatska corba. Ne da ja imam ista protiv takvog prijedloga ali budimo realni, svako od njih bi dobio vrlo mali procenat Bakira.
A gdje je Babo????
prvi slijeva coro :)
Za Ginisove knjige rekorda 100%
pod hitno referendum za ukidanje kantona
Ukidanje Kantona NE Smanjenje broja Kantona DA. Neko mora da ponekad ove Nacelnike lupi po nosu, osilice se kad nema nikog,po vise njiha da im malo skrese krila ponekad . Svugdje imaju oblasti , pokrajine, kantoni pasaluk ili vec kako ko zove. NACELNICE JASMINE OKANI SE TOGA NEGO SE UGLEDAJ NA NAJBOLJEG NACELNIKA TUZLE "SELIMA BESLAGICA" KOJI NIJE PRISTAO NA SJECKANJE BOSNE I HERCEGOVINE
Izađite na izbore 2018. Neka vam to bude moto: BiH bez kantona. Da za 4 godine uradite samo to, vi ćete veliku stvar uraditi. Možete sigurno računati na moj glas.
Jasmine, hocemo Distrikt Tuzla. Dosta je bilo financiranja Sarajevskih nehljebara.
POJEDINIM Tuzlacima se ptica pokaki na auto pa im je Sarajevo dežurni krivac, ali ja ih u potpunosti razumijem.Kada je Bakir radi glasova (a radi čega bi drugoga) doveo "Tuzlanski političko-poslovni klan" u SA da vedri i oblači" njih nisu poveli.Tendere u EPBiH otkako je (sultan) Bajazit zasjeo dobijaju ISKLJUČIVO tuzlanske firme.Ne treba ni navoditi BROJ zaposlenih Tuzlaka u institucijama BiH, POSEBNO u EPBiH i BH Telecomu.Dođite slobodno i uvjerite se.
Ukidanje kantona je ubistvo za SDA i HDZ. Podjele bilo koje vrste odrzavaju nacionalne stranke na vlasti i u nekaznjenom kriminalu jer kantoni su njihove oaze u kojima provode tiraniju.
Zatvor podudlaj ti meni muda
Zivjela nasa krajina i jepo ti fikret mater i ti podudlaj
Mislim da ce prije RS dobiti jedno 20 kantona. Ima se, moze se. Samo jako!
Nema od tog nista. Muslimani mogu ukinuti svoje kantone, ali hrvati nece ukinuti svoje, nema sanse, ili ce ih ujediniti u jedan hrvatski kanton, i eto nam treceg entiteta.