Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stara iskusna komunjara.
Ufurani serator kao i ostali lizaci Zlajine guzice. Jurcao pod rotacijama u novom sluzbenom Audiju i slupao ga. Jebe se njemu za Japanskog ambasadora, on je VIP. I nije ga stid. Zelim mu da zavrsi na smetljistu politike zajedno sa ostalom kvazi-elitom s Poljina.
Ne bi trebalo birati nikoga ko je bio u rukovodstvu, dosta su klepali usima sad bi da budu glavni. Trebeli bi se vratiti oni sto su otisli zbog njih.
E kad bi ga izabrali, to bi tek bio sunovrat stranke. Od njega je bezličniji političar jedino Mirsad Kebo.
Ne ide to tako ... PUDARIĆ SE KANDIDUJE ETO SAMO REDA RADI I SVI ZNAMO DA NEMA NIKAKVE ŠANSE, ALI RED JE SAD DA HERCEGOVINA DADNE JEDNOG PREDSJEDNIKA A TO ĆE BITI PREDSJEDNIK SDP-ove OMLATINE .
valjda nisi mislio omlatine, nego omladine
Bes*** !
Previše si pošten da budeš predsjednik SDP-a
a meni je svejedno i ako neces
Slogan za naredne izbore: "Covjece ne ljuti se", zavrsili su na smetljistu historije, SBB im se polahko ali sigurno primice.
Najpametniji potez SDP-a bi bio da postavi srbina za predsjednika.
recimo, cicka bijelicu ili sonjicu karadzic ..sve je to u 5 grama
Hehehe pa ne bih baš u tom pravcu išao, ali iako nisam ta opcija govorim samo šta je politički pametno jer jedno su pametni potezi a jedno su želje. Pa zar nisu građanska stranka, demokratija, zastupljenost i ta priča. Mislim da je ipak sad red na srbina a ovaj mi recimo djeluje onako pristojno.
sa konja na magarca.