Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Više dobiju ljudi za ukradeni automobil nego ovi monstrumi. Jebeš ovu državu koja nije u stanju ni ratne zločince na doživotni zatvor da osudi.
To si u pravu.Ko god je pocinio ratni zlocin bez obzira ko je ,sta je treba ga dozivotno kaznit
ja mislim da kod nas ne postoji dozivotna kazna. mislim da je 40 godina maximum
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Čuj: "potom je rekao kako je presude izrečena zbog mržnje prema srpskom narodu" A oni su mučili i iživljavali se zbog mržnje prema nesrpskom narodu! Pa šta je on očekivao??? Koji paradoxon.....
IMA BOGA,BOLJE MU SE POMOLITE DOK JE JOS VREME,PO SVEMU SUDECI USKORO CE DRUGO POLUVREME PA CETE TEK ONDA VIDETI STA JE ZLOCIN A KO SU ZLOCINCI....ZIVEO SVETO,VASO,MILORAD I MICKO......I SVI SRBI KOJI KAZNU SLUZE SAMO ZTO STO SU SRBI
NABIJU VAS SRBI KAD NAS TOLIKO MRZITE........
Poznajem ga lično,radio u DZ. lukavac, pojeo više hljeba i dobrog od muslimana nego od svoje rodjene. majke.Prokleto ti Sveto bilo,a bog ti dao da tvoji naj mili stradaju,a ti da patiš.Izoblicio. si se ko i mentor Karadžić.
svatko onaj tko je smatrao da je u atu sve dozvoljeno, tko se nije ponašao kao čovjek, treba za to odgovarati, bez obzira na naciju, razumijem donekle svetomira, nije lako u zatvoru, ali bi i on trebao, bar pokušati razumjeti sud a pogotovo one koje je maltretirao, doduše teško je to očekivati, jer razumjeti može samo čovjek, a svetomir je svojim nedjelima pokazao, da to nije....
srbi dismrr k'o poljska hala...
E Svetomire sada ćeš veličati pakšu šest godina u Zenici !!!
Valjda je ponio vazelin???
"Pojeli ste g.... što ste pustili da neko uđe ili izađe iz Smoluće." 20god poslije, isto razmisljanje. Stvarno kolika kolicina mrznje, pa to je nemjerljivo. Sad ce reci, 'ama bio je dobar, pustao pa mu to dohakalo' a ostale zrtve, nema veze to. Inace tako izvrcu historiju.
Drugim rijecima trebao si ih pobiti sve. Njih pod hitno uhapsiti zbog pozivanja na ubijanje, zbog ksenofobije i mrznje i to u javnim institucijama. Ove genocidase pohapsiti i njima u Kantonalnom sudu u Tuzli suditi...
A koji si ti ku..ac??
Genocidas dobio zasluzenu kaznu, a sad ce biti u Zenici Welcome to Hell kad ga budu silovali. Naravno treba mu suditi i za vrijedjanje Kantonalnog Suda u Tuzli i tu mu treba dati bar 5 do 10 godina zatvora. Imate sve dokaze i stotine svjedoka protiv njega. Vidite Bosnjaci, ko su tzv srbi. Evo ovaj primjer ovog zlocinca i genocidasa Svetomir Ilic dokaz je da ne mozemo graditi zajednicki zivot, pomirenje, toleranciju itd. Morate djecu odgajati i upozoravati ko im je neprijatelj. Postoje naravno Balije i izadjnici kao sto je Willy.W. ovdje jedan korisnik na Klixu koji se lizao sa genocidasima, u pogledu oslobadjanja ratnog zlocinca Novaka Djukica, odgovornog za masakr na Tuzlanskoj kapiji. Ne smijemo dozvoliti nikakve distrikte ni preuredjenja bosnjackih gradova, a pogotovo da u Tuzli komunizam i brastvo i jedinstvo zavladaju ponovo. Sa koljacima samo treba komunicirati preko nisana. Svi su ih Jugoslaviji napustili i otisli. Zamislite kad su Crno Gorci otisli dokle je to doslo.
Ovi plenumaši su smrdljive olinjale komunjare, jugonostalgičari, psihički bolesnici, četnički i ustaški elementi i Fahrini plaćenici, tačnije svi oni koji mrze grad Sarajevo i BiH, što dokazuju svaki dan blokadom glavnog grada i što su dokazali paljenjem zgrada od društveno-istorijskog značaja.
Makar nisam kukavica koja sjedi u kući i plaće preko klixa već sam bio dovoljno hrabar da uzmem stvari u svoje ruke i borim se protiv nepravde onako kako treba. Ti i dalje sjedi u kući i moli policiju da nas "tjera" ali da znaš da od toga nema ništa dok sam ne dođeš i ne pokušaša da nas otjeraš. Ako imaš muda dođi pred ljude i tjeraj ih.
Ovi plenumaši su smrdljive olinjale komunjare, jugonostalgičari, psihički bolesnici, četnički i ustaški elementi i Fahrini plaćenici, tačnije svi oni koji mrze grad Sarajevo i BiH, što dokazuju svaki dan blokadom glavnog grada i što su dokazali paljenjem zgrada od društveno-istorijskog značaja.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Prodajem krmka povoljno.4 km po kili,mastan ,kapa vrhunski.Poturicama dajem glavusu dzabe.Gratis uz 50 kila kupljenih dajem bijele bubrege (muda).
Srbin presretač Meni prodaj ako imas pola kg svinjske masti...da ti mami namastim šupak da neskiči kad joj ga zaćerujem do bijelih bubrega...
Drug ja cu kupiti 50 kila a bijele bubrege ostavi mami jer vidim da ti stari nije imo muda cim je tebe napravio....
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Tako razmišlja svaki Srbin, eto vam brastva i jedinstav glupi Bošnjaci, ovakvi vam i po plenumu sjede, isto misle kao i ovaj...
A i vole Srbende zatvor to je čudo jedno
Metak u potiljak....