Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast za ovo dvoje sto podrzaju antifasiste jos ima normalnog naroda nisu svi isti bravo Gojer i Broz..
natasa kandic je pokupila sve pare za nvo u srbiji pa je svetlana odjavila svoju organizaciju u beogradu i prijavila u sarajevu....mene zanima koja budala sad u sarajevu finansira svetlanu da bezbeze laprda po bosni iako tu nikad nije zivjela.....u pitanju su velike pare....znali tko zasto je placaju i tko je placa ??????
malo besplatne samopromocije za kvazi umjetnike...........
evo još dva ne-muslimana potpisnika peticije. hahahha oplakah
I tamo su se dosli ocerupati za malo medijske paznje i skupljanje jeftinih demagosko-populistickih poena.
Eh moja Svetlana da tvoj casni djed moze ustati iz groba pa vidjeti sta se desava u njegovoj drzavi, pobjegao bi traziti azil u Somaliju samo da nas ne gleda -.-
uvijek ima pametnih ljudi