Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zgrade vecine fakulteta u Sarajevu su obnovljene.Masinski stoji li stoji onakav kakvog ga rat \"sredi\".Ko ga je naumio \"poklopit\" ? Sumnjam da nije nudjena pomoc iz inozemstva. Zna li se uzrok ili razlog ovom stanju.U cemu je ujdurma ?
@Tuzlak mozes li malo pojasnit. O kakvom se energentu radi. Mislis na dovodjenje plina? Mislim da je veliki gospodin vas gradonacelnik Imamovic zaista predlozio idealno rijesenje da se koristi termalna energija iz kakanjske elektrane za zagrijavanje. Uz nesto dogrijavanja to bi bilo idealno rijesenje. Ali Almir supcina BHGasa to stopira. I jos niz diletanata mozda i sa tog fakulteta. Ali i inace BIH nema poznatog faxa ni medju prvih 1000 u svijetu. Tako da je to propala prica. Ali ne bi o studentima, problem je u upravljanju universitetom. Studenti su super kakvi su im profesori (cast izuzecima).
Jel taj fakultet izprojektovao glavni energent za Sarajevo udaljen 5000 km, btw za šta sad treba da plaća cijela BiH ... grohotom se smijem ... hahahaha ,,, vjerovatno će izprojektovat okolinsko obzračje uz čisti zrak sa Novog Zelanda ... hahaha
najkvalitetniji fakultet sigurno!!! P.S. nema mašinskih inžinjera na birou
Ma kakvi sturcnjaci bolan. To je grupa degenerika sto se oplace u ljubicaste mantile i hotaju po gradi i prose neke pare za kataloge. Mars tamo stoko idite kuci kod Bilda.
@KTH, ja mislim da jeste najaca.. jako mi je drago sto citam o ovim aktivnostima.
... je jedna od najjacih tehnickih visokih skola u Evropi. Cestitke masincima i nek se ne zajebavaju kao obicno, nego neka zavrse zapoceto.
@sarajlija, dugo me nista nije ovako nasmijalo. :)
sudeći po tvom komentaru ti od ovoga malo da ćeš imati ikakve koristi pa bio Sarajlija 50 generacija unazad
prije nego ste krenuli sa negativnim komentarima da li ste se zapitali da razlog ovome nije nezainteresiranost ili nerad rukovotstva na tuzlanskom odnosno zeničkom Univerzitetetu na uspostavljanju kontakata i saradnji sa Univerzitetima u zapadnoevropskim zemljama
alo provincijalci manje price vise rada Bih radi, sarajevo se gradi ha ja
Ja bih samo da se pridružim gospodinu iz Tuzle. Možda se i možemo sporiti koja bi to prava adresa bila, ali stvarno je već dosta ovih šufterskih poteza iz Sarajeva. Da li se Vi Sarajlije ikada zapitate da li se zemlja okreće možda oko svoje ose ili ste Vi ipak upravu kada tvrdite da je to oko Sarajeva. Nigdje nema takve pameti da bi Vam se mogla suprotstaviti jer od Vas sve počinje i sve se kod Vas završava. Da, i onda se nemaće pitanje zašto Vas cijenimo i volimo !
Pa dobro ljudi mora li sve ići u Sarajevo čak kada to i nije prava adresa. Za probleme zaštite okoliša, voda, zraka itd prava adresa je TEHNOLOŠKI FAKULTET UNIVERZITETA U TUZLI!!!! Kakve veze ima Mašinski fakultet u Sarajevu??? Ako je Sarajevo centar BH pa čak kada nema nikakve veze s problematikom koja se obrađuje onda HVALA VELIKA na takvoj BH. Dosta nam je biti u zapećku ove poderane države. I kako ne reći da je Dodik u pravu što se ne da centralističkim prohtjevima Sarajeva! Dosta nam je robovanja, u ovoj zemlji bi se konačno trebale posložiti stvari onako kako to treba.