Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brate ofarbaj fasadu odmah u crveno da ne trošiš struju.
Šveđani su najbolji narod i uvijek dobrodošli!
Ovi Šveđani su narod koji zaista želi pomoći drugima. To se vidi iz njihovih obilnih izdvajanja za potrebite zemlje. Dođu u drugu zemlju i odmah žele da je poboljšaju. Više brinu o zagađenju nego nadležni.
Svakako tacno u nasem slucaju, nasi nadlezni bas nimalo ne brinu za zagadjenje. Sto je najgore, i narod je potpuno neosvjescen.
nemas ti pojma ko su svedzani. niko nista neradi dzaba a pogotovo ne svedi.
Veliki prijatelji zivotinja , prirode i okolisa.Propustili Hitlera da napadne bratski narod Norveske , prodaju africkim plemenima preciscivace vode za 500EUR komad , bjelosvjetskim psihopatama boforsove haubice koje kose neduzne ljude sirom svijeta.::
Sta je sada za automobile kao najvece zagađivace? Ima ih vise nego prosle godine a magle nigdje!
Je li ovo zaista ozbiljno pitanje? Pa, meteoroloski uvjeti ove godine su znacajno drugaciji od proslogodisnjih, i to je JEDINI razlog sto smo do sada imali manje 'magle' (magla nije niakakv problem sama po sebi).
Pocinje, iako jako sporo, da raste svijest javnosti vezano za iznimno zagadjen zrak koji udisemo u brojnim gradovima diljem nase drzave. Sarajevo, Zenica, Banja Luka, Bosanski brod, Tuzla, Lukavac... Medjutim, i pored toga sto je zrak vani jako zagadjen, nas narod nastavlja posjecivati ugostiteljske objekte u kojima je zagadjenje PM2.5 cesticama (kao posljedica duhanskog dima) u razini nezdravo - vrlo nezdravo. E, to je 'logika' koju nikako ne mogu da shvatim!
Showing to the Baznians the čemer and the odžak they live in.
Iz Sarajeva je sve što je zdravo otišlo 92. Ostala samo trulež
U Svedskoj problemi, zdravo!
Ovo je antiislamska podvala. Nikad neće biti zelena.
Ma kakvi. Nista to nas nit’ zanima nit’ tangira. Farbaj do sutra. Nego, hocel’ Svecka dati kakvih donacija? To nas zanima
Opet prelijepa zgrada u Sarajevu i opet austorugarska. A vi se pravite turci. Da vam nije bilo austrougari i dan danas bi goli i bosi hodali po osmanlijskim kaldrmama.
stvarno pokakim se i na tebe i tursku . ko bolan hoce da bude turcin. pa boze moj mogu li ja i moj narod da budemo sta mi hocemo. odyebite kevu vam viste vlasku
pa to je taktika bolan nekfirno nas ubijaju dok dodju njihova praunucad da nas pobiju sve
Rezervat zagadjen a ovi samo o Srbima trube non stop. Sta ti je mrznja u pm.
Kako… da nisu ukrstili picajzlu sa svjetlacem?
Ovo je maslo ovih iz SDP-a jer ce stalno biti crveno ☺
Kad cura pita momka ljubavi jel postoje tri ljepse riječi od 'Volim te ljubavi' A momak odgovara, imaju 'Velkomen in Sveden' ☺