Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tebe \"pale\" ovakve vesti. Prija ti da verovatno da i ti sednes \"chiki\" u krilo? A za tvoju informaciju po nalazima DNK samo 14 posto Srba ima \"dodirne\" tacke sa Turcima i obratno. Pre prvog svetskog rata je bilo vise ali 60 posto stanovnistva iz juzne srbije izginulo tada. Elem sada postoje \"maskote\" i u federaciji i RS-u!
malo komentara obzirom kolko sam ocekivao, vjerovatno su vam ovakve vijesti svakodnevna pojava pa vam nisu zanimljive, sacekat cete vi da optuze ponovo kakvog hodzu pa se dajte na posao
ma nije nazor nista bilo to je dobrovoljno ja bi ga oslobodio!!!!!
e pohlepni sveceniche odmah s dvije a ccc pa i ne skontalite majmune
Ovo su presmjesne kazne za pedofiliju! Pa nije ukrao vrecu krompira majku mu! Pedofilija se ne moze izlijeciti i pustiti pedofila nakon par mjeseci na slobodu je katastrofalna stvar!
dobar kometar :-)
sad ce njemu ceric uhititi u pomoc, a sa ovim sto je napisao da pop nije kri, sa njim ce obici mezarje kovace
Ljudi, u svakom slucaju covjeku treba suditi i kazniti ga ako je uistinu kriv. Nego, vecina komentara ide u krivom pravcu: nacionalizam. Kao sto u svakom zitu ima kukolja, tako je i sa vjerskim sluzbenicima. Nije u redu da sve prebacujete/generalizujete na vjeru: Islam, moja vjera, ne dopusta slicne stvari i to je svima jasno; pravoslavlje, takodjer, ne dopust ovakve stvari. Prema tome, vjere su rekle svoje NE! Medjutim, zloupotrebe uvijek ima - to je bar jasno.
Bože sačuvaj. Koliko imamo slučajeva pedofilije svako malo, trebamo uvesti zakon kastracije odmah za ovakvo djelo. Fino jajca odcapariti, a ne \'3 mjeseca do 3 godine\'.
Buahaaaaa, zar ovo nema samo u Bukovici the gluhoj???? Nema onih sto su urlali po portalu,jer to rade samo hodze?? Misevi,sramota Zatvoriti stoku
gdje je Bakir H. da posalje ekipu na teren da to ispita i slozi neku masnu pricu.. samo mi zao sto FTV uputi Vaskovica u Trebinje.. trebao je Bakir ici, da ga tamo Gligorije i njegovi poslusnici nabiju na kakav tupi kolac..
haha, ne može biti PRODUŽENO krivično djelo ako su u pitanju 2 različite osobe, to je STICAJ. Evo zašto ja kažem da svaka ozbiljna info kuća treba imat i lektora koji je pravnik. Kosa mi se diže kad ovako nešto napišete, ako ne znate šta znači produženo - sticaj, pa jednostavno ga izostavite. Gospodo, zakon kaže od 3 mjeseca do 3 godine. Kad je sticaj u pitanju, on u konkretnom slučaju maksimalno može dobiti 5 godina i 11 mjeseci.
kome cemo se mi prilagodjavat? :-D
Stvarno nevjerovatno koji komentari... Nije bitno djelo, samo nek se radujemo da postoji razlog da jedni druge provociramo... Koji ste vi bjednici... Jadna djeca...
pametni nema Muslimana kod nas to vjera ne dozvoljava Jedino kod nas ima da te medije naprave takvim Kod nas se pise puno NE istIna posebno protiv vjernika A kad se dokaze suprotno te iste mediske kuce sute i niko se ne izvinava Mnoge su mediske kuce obrukale i krscene i zidove i muslimane Da je TITKO ziv vodili bi racuna o cemu pricaju