Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi iz SDA nijesu normalni, na svaki parni datum neka komemoracija a na svaki neparni datum neka svecana akademija.
ti iz Novog Grada su krivci što nema vode, postavili su direktora Vodovoda, marš stoko
Ovo je opcina u kojoj se stvarno vidi napredak - to niko ne moze poreci. Treba biti realan i priznati. Samim tim, SDA Novi Grad je prica za sebe - treba biti realan i priznati.
Nemoguće je ne primijetiti kako se Novi Grad razlikuje u svemu, pa čak i kad je u pitanju stranačka pripadnost, u pozitivnom naravno. Ljudi imaju svoju viziju, svoje pravce na kojima im mogu samo zavidjeti. I, činjenice dokazuju kroz izborni rezultat, narod to vidi. Samo naprijed, ovo je primjer da čisti ideali koje je rahmetli Alija utemeljio i koje je narod prihvatio, još uvijek postoje i mogu se pratiti. Da je, bogdo, ovakve hrabrosti više širom naše BiH.
bagra mafijaska
Noorod znoo !
U prvom redu sve kriminalac do kriminalca... Tako to kod nas u BIH ide...
Ako laze koza, ne laze rog. Samo gledajuci ono, sto je vidljivo i koje se da sakriti a polazeci samo od toga, kakvo je stanje u VIK-u i GRAS-u, pa neka na osnovi, izvrse sebi i onima koji im aminuju, dodjelu najvecih priznanja za zasluge.
Ovo je zadnja proslava ovoga gubitničkog lobiija unutar SDA, s obzirom da će ih hadži-Elmedin da pomete sve do 2018.
Svaka cast SDA, castni i posteni ljudi, jedini u proslom ratu nisu zavrsili u Hagu.
Da nema SDA ne bi bilo BiH.
Konobar i ceteres razbojnika.
27 godina kriminala, korupcije i lopovluka
Wooow evo svrsio sam