Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretan rođendan jednom od simbola našeg grada.
Nekako zalosno vidjeti da je sve manje Hrvata u Sarajevu... covjece tu se Hrvati ostavili strasan trag u cijeloj povijesti, cak je i Zrinjski tu osnovan... politika naseli Sandzaklije i Arape i Hrvati tu nazalost vise nemaju sta raditi.
Duzna sam i prevesti o cemu se radi:Katolicka crkva u Njemackoj krece u povijesni sukob s papom. Njemaka reformska revnost nakon skandala sa zloupotrebom ide predaleko za Vatikan. Kardinal Marx otputovat ce u Rim kako bi ublazio valove. Ali baza ne zeli da joj Rim zatvori usta.
Die katholische Kirche in Deutschland steuert auf einen historischen Konflikt mit dem Papst zu. Der deutsche Reformeifer nach dem Missbrauchsskandal geht dem Vatikan viel zu weit. Kardinal Marx wird nach Rom reisen, um die Wogen zu glätten. Doch die Basis will sich von Rom den Mund nicht mehr verbieten lassen.
Tobejarabi
U Kur'anu piše : „Reci On Allah je jedan...”, u Bibliji piše „Čuj o Izraelu, vaš Gospodar je Bog, vaš Gospodar je Jedan”. Kršćani ga zovu Jahve, Elohim, Bog Otac ili Jehova a Muslimani ga zovu Allah + 98 drugih lijepih Božijih imena.
Je li ovo ona katedrala sto su je sagradili Bosnjaci katolici sa podrucja Sarajeva?
Natpis na prozoru (vitraju) Katedrale u Sarajevu:” Katolici Bosnjaci grada Sarajeva 1887.”, nedvojbeno svjedoci, da su se stanovnici Bosne , katolici, muslimani i pravoslavci , izjasnjavali kao Bosnjaci.
Od sredine 19 stoljeca, velikohrvatska i velikosrpska politika pocinje siriti svoju propagandu u BiH i Bosnjake katolike i Bosnjake pravoslavce , ubijedjuju da su Hrvati i Srbi.
vidite li pohrvatice kako se gradi zajednica. crkve i ostale bogomolje se ne diraju kad je rat.
POMOZI MI BOZE NEMA VECEG GRESNIKA OD MENE ....
Zatvorit odma i pretvorit u dzamiju. Ova katedrala je ruglo grada i nema sta raditi u islamskom Sarajevu. Dzamija bi puno ljepse izgledala na ovoj lokaciji
Jebbem ti mater ti si onaj fudocar
Samo naprijed @blackhole