Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slazem se u potpunosti s Komentatorom..i ja sam jedna od tih koja je primila diplomu,sve je to divno za pogledat...ali nema posla...a idalje se prima na ekonomiju,pravo...filozofski...znam da se fakultet ne moze zatvoriti.ali cemu to upisivati..kad ih ima fijuuu...dobili smo mikado cokoladu..čudo i nju nismo morali platiti:))))))))))
čitam komentare tipa,teško nama sa ovakvim diplomantima,te kako se diplome kupuju,i mislim da ih piše isfrustrirani ljudi,pa kako nam je sada,kad nam državu vode seinilni ostarjeli akademci iz titinog vakta,zašto ne vjerujete sadašnjem sistemu obrazovanja,ako mislite da je tako lako završiti fakultet,bujrum,niko vam ne brani,čestitke diplomantima
A mogli ste vala i Torabija zvati, da mahne koji put rukicama, pa da vas sve fino izlijeci, kad ste se vec ovako iskupili, pa da mu i pocasni doktorat date. A divi rektora, prava masonska loza.
nikad ne bih zaposlila nekog tko ima prosjek 10 traze se oni sa ocjenom sedam ili osam tu nema stele, a osim tog da su nesto i naucili na faksu, imaju pojm ai o zivotu. sto je jeko vazno, mozda jos i vaznije od bubanja za ocjenu.
90% njih ce da pobjegne glavom bez obzira iz ove zemlje koja ce im ponuditi samo i jedino da poslije mukotrpnog skolovanja propadaju na Biroima za zaposljavanje
Vjeruj mi da je to moguce,,za ova dva matematicara znam sigurno da nisu imali stelu.
jucerasnji dan je bio moj najsretniji dan u zivotu..:)) to je dan kad sam konacno dobila svoju diplomu u ruke...i bez obzira na cijelu situaciju u zemlji osjecam se sjajno jer znam da imam jedan uspjesan period iza sebe i sretna sam jer sam imala priliku i dovoljno strpljenja i volje da dodjem do zeljenog cilja.nasoj zemlji trebaju skolovani ljudi koji ce kroz par godina podici ovu drzavu...i poruka za ove koji kritikuju da se ostave corava posla nego se uhvate neceg korisnog.treba se znati radovati tudjem uspjehu...bolje i da se skolujemo nego da mladez hoda po ulicama,ispija kafe i prave incidente po gradu...a ko nije okusio studentski zivot ne moze ni da shvati koje je to odricanje...
Cestitke svima, ali nemoguce je imati prosjek 10 bez stela NEMOGUCE!!
rajevosa ne lupaj prosjek visoko obrazovanioh u zemljaa EU je jedva 30% prema tome zagooglaj malo...pa se javljaj
@fuj etf da si ga zavrsila/o u roku (tj.za 5godina)mozda bi i dobila/o.mislite studirati n godina i onda postignete prosjek i super.pa svako moze studirati tako i uspjeti nagurati prosjek.zato nemas pravo reci ni jednu ruznu rijec za etf.
NAGRADA JE SAMO 250 EUR od kantona???? SRAMITE SE !!!! bIJEDA !!!
Ja uvijek trazim index i 10-ke kad mi dodu da puse .dijasporac
Jeste li digli diplome da ih Torabi energizira?!
@rajvosa Nije fakultet garancija pismenosti (barem ne takve kakvu ti spominjes - \"ne\" odvojeno od glagola). Pri upisu na fakultet kriteriji pismenosti su nazalost pali. Ne generalizujem, nego govorim iz iskustva.
E bas, samo 500KM. A koliko daju onim silnim missicama, i \"Eurosong delegaciji\"? Nije ni cudo da omladina hoce da ide iz ove zemlje. A ovima koji ne idu ostaje il da pjevaju iol da budu lijepi. Tuzno.