Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je i najvazniji uslov da bude vakuf IZ. Ko ne zeli da uvakufi, za IZ je paradzemat..
https://www.youtube.com/watch?v=GMLS04VvU0s ...... The New Silk Road - Into Europe
Bosanski muslimani možda nisu od onih koji klanjaju pet vakata redovno svaki dan ali imaju oni svoje kvalitete što ostali muslimanski svijet nema a to je tvrdoglavost. To četalji najbolje znaju, iskusili na svojoj koži.
uskoro spajanje, bas je mala 2,5 miliona eura . Velike pohvale za ove vrijedne ljude .
Jel vodio i jarana Sejdu u novi đemat?
Bolje IZ BiH nego IZ Pakistana...
aaah to je ovaj sto kaze nedaj te da Vlah pobjedi u Srebrenici a sljedbenici mu idu u vlasku zemlju da jedu svinjetinu?
@dani.bla.31 ko ide u vlasku zemlju, evo ja zivim u njemackoj i ne jedem krmetinu niti bih ikad. Kad bi samo koricu hljeba pojeo tako da rise Boga ti
Jao jao,sve ovo sve gledaju sa teskom mukom.Tolika je mrznja u Europi prema muslimanima da ce isti dozivjeti sudbinu jevreja,kad se ovi fasisti povampire.
Volimo Te Bakire, Alijine si krvi, stisni Dodika, kosti mu smrvi.
Doveo je Kavaz IZBIH da joj niko ne vjeruje.U Mainz su pozvani jer eto moraju pozvat Reisa...Onakakv kakav je bio Cerić,poštovan u svijetu i među Bošnjacima nećemo zadugo vidjet.
Mala je, slabo...
Divno. Nekad su se u Bosnjackim kucama stavljali ovi cilimi kao na slici, nazalost to je rijetkosta sada vidjeti. Nasa kultura i tradicija je pod komunizmom haman unistena
Masallah
Ovo ko biva bih pomaze njemacku... E svabijo tugo, na niske si grane spala kad te ovakvi prozivaju...