Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije mi jasno o kakvom vi to domu pricate. za mene nije to nikakvo rjesenje pa znateli gdje se taj dom nalazi u INDUSTRIJSKOJ ZONI, mislim da sam vam sve rekla u krugu famosa.Neko se poigrava sa zivotima ljudi, kako je samo ta opstina to dozvolila ,
super ali opet cijena od 290-900KM malo koji ce to penzioner moci sebi priustiti ali u svakom slucaju pohvalno
Divna vjest koliko ljudi brine o starijim svuda u svjetu a kod nas su prepusteni sami sebi. Kod nas kad napune 60 kazu jednom nogom su u grobu a ustavri tada bi trebali da uzivaju najvise. Divno zelim sve najbolje onima koji su dosli na ovu ideju i veliki pozdrav mojoj profesorici sigurno je i ona imala veliku ulogu u ovome. Nek konacno neko misli nesto dobro i pozitivno u nasoj BiH.
Ako bude kao onaj u Neđarićima ned\'o bog nikom.Dvadeset četverosatni nadzor. Hahahaha. Pod kljuć da se nebi neko izgubio.