Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haj fino samo sve maskote frljave treba zvat vucka da se vidi ko je glavni lafac u sarajevu :D
kako lijepo izgleda i praznicki
Svaki Muslima treba da postuje tudju vjeru,a svoju da Voli,al naravno to nam neda za pravo da podrzavamo tudju vjeru jer samim tim pocinjemo i vjerovati u to..nama je strogo zabranjeno jelke,nove gdo.,bozici i ostali drugi praznici!! Tuzno je kako za nase praznike okace samo jednu zastavu cisto radi reda,a za tudje praznike okite cijeli grad..To je sramota jer ovo je ipak Bosnjacka zemlja..
Vjerujem da ne znate jer ste mladje generacije, ali mnogi nasi su prije, iako su muslimani bili, ipak zadrzali neke Bozicne obicaje, kao polaznika, prve osobe koja ti doje u kucu za Bozic.
@Emir cemu li tebe uci taj tvoj Islam, da mi je znati :D Islam kao vjera, izmedju ostalog, nalaze to da se postuje tudje, jer kako ocekivati da neko postuje tebe onda? :D svakom ko je imalo normalan je poznata ova cinjenica, bez obzira na vjeroispovijest:D ne odgovara ti ovo, ne odgovara ti ono... zar jos nisi napustio LIPU NASU?:D ne znam sta si cekao do sad brate dragi:P nek smo mi zivi i zdravi!!! i neka nam i holiday marketa, i jelki, i kandilja i topova za vrijeme Ramazana, i svega ostalog:D
Ne mogu vjerovati da postoje ovakvi monstrumi islamoklerofasisticki kao dzihadbosna, emir i ostalo zatucani primitivci...BiH nije vecinski muslimanska drzava niti ce ikad biti...70% ljudi u BiH nisu muslimani...nikad BiH nece biti bliski istok i saudijska arabija da se brane nekakve manifestacije koje kao nemaju veze sa islamom...joj Sarajevo sta postade...mentalno i svjetonazorski dno dna!
najeo sam se prelijepih čvaraka i špeka.
turci, što se nevratite katoličkim korijenima, kad već toliko patite...
najbolji portal na ovim prostorima, naravno, komentari bez loganja itd... http://www.advance.hr/
haha cuj europeizirana. majko koja smo mi stoka.pa sta si jado drugo nego europa?!?
@Emire: Mislim da je jako dobro da djeca ukoliko žive u sredini kakvo je Sarajevo budu upoznata sa svim običajima u kojima njegovi sugrađani žive...Rođena sam u Sarajevu, moji roditelji takodjer ....Katolkinja sam ali to ne znači da svoj grad volim manje nego ti...A da, imam 13godišnjeg sina kojega odgajam tako da voli i poštuje tuđe, a isto tako voli i cijeni svoje....
Kad ce postovani Betmen da se okrene problemima (pljackama, ubistvima, pucnjavi, sigurnosti u gradu,zaposljavanju), a ne samo da otvara nesto i docekuje glumce i pjevace! Probudi se Betmene!!!
E stvarno nevjerovatno kakvi primitivci žive u ovom našem Sarajevu.Zar smeta nekome nešto ovako.Divna praznična atmosfera, a i nadam se da će napokon skoniti onaj cirkus od prodavača po ulici. Kome se ne sviđa bujrum ostanite u svojim štalama i ne izlazite nikad više.
VIDIM OVDJE JEDNOG BABUKU KAKO SE SEPURI PREMA DJED MRAZU!HOCE DA MU SJEDNE U KRILO DA MU OVAJ NESTO ZAVALI!
Na Trgo Oslobođenja OD Alije Izetbegovića konačno nešto da se gradonačelnik \"za čovjeka\" i njegova elita razvesele u ovom tmurnom vremenu, neka im se djeca imaju ćemu radovati, a ko j...e one što traže pomoć za operacije i goli život jer nisu u \"timu za tal\"......
nevidjeh Idilu, u cemu je bila ?
multi kulti Sarajevo kao i uvijek do sada.