Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
što će ti krmetina imaš govana u hali pa se najedi
Hvala Bogu, pa ima krmetine kupiti u Mercatoru i Konzumu na Korei, pa ne moramo ici do Srbije
ssss e moj papak,u narednih 1000 godina neces imati ovakav objekat na palama ili lukavici. nego se ti uhvati onog buvljaka Tom i jos nekoliko piljara sto imate. kakvi ste vi kompleksasi, vidi se da si potomak tate vam Dabica i onog seoskog lole Mileta!!
Čuj cafe del mar - čini mi se da su od nekuda uzeli taj naziv. Čini mi se da je raja navalila čim su čuli da je postavljen švedski stol, kako se vidi na gornjim slikama.
ne mozebrate krmetine gdje ti hoces u srbiju pa zderi, ovdje se ipak neke stvari moraju znati....
HOCU KRMETINE... HOOOOOOOOOOCCCCCCUUUUUUUUUUUUU
@rhinostop pa poenta i jeste u tome sto ti pises , unaprijed osudjujes i vec znas kako ce i sta ce biti kod nas. Ma jasta Muhamed promovise njihovu kulturu. Covjek trgovac . Ima lanac robnih kuca , uredno placa poreze i sve ostalo i to je to. Ali ti unaprijed negativno nastupas i pises o arapskom govnu - dakle nacionalisticki si nastrojen a o zlobi da ne govorim.
Pohvale za BBI Centar, sve je jako dobro. Svidja mi se imamex shop, ovo sto ovi ovdje pisu negativno su pretpostavljam nista vise nego zavidna mob. konkurencija :)
Bolje biti seljak sa Ilidže nego fina gradska besposlena raja bez dinara u džepu i tonom šminke, što samo besposličari po Sarajevskim kafanama .... \"reče cura iz samog centra grada\"...
kupih mob u imamexu , pokvario se za mjesec dana a jedva ga koristio,pu cigani !!!!!!!!!!!!!!!
Objekat je prelijep.Pozdravite nesto sto je novo,nemojte odmah sa negativom.Kupovace oni koji su naucili da kupuju,uz odricanje ili ne.Vec ce se nacin naci. I ne prepirite se zivota vam ko je sarajlija pravi.Zar je to vazno? Sarajevo je grad svih njegovih gradjana. Sve najbolje i pozdrav svima iz Afrike.
Glamurozno, exluzivno, bogato, ma Holywood u malom baš nam je ovo trebalo u državi gdje je nezaposlenost 90% otvara se ovakav centar smiješno i ironično kao da nam fali ovakvih centara mislim da je bolje da se investiralo u neku proizvodnju a ovoga smo siti
@ mirni muhammed londonu, naravno super primjer. samo si zaboravio reći da muhamed uredno plati svaku funtu poreza, muhamed uredno sponzoriše britansku kulturu, muhamed uredno dotira vladajuću stranku... muhamed je uredno ubjeđen da su mu ubili sina zato što je musliman. a ja bih skinuo kapu ovim BIBIJIMAda plate barem 51% obaveza. što se tiče cvijeća, ne sekiraj, posađeno. nadam se da ćeš nekad imati upola sličan vrt
j..... Vam seljak sa Ilidže m.t.r sarajevski tatini sinovi koji hodaju sa jednom ili nijednom markicom u džepu.....samozvani šaneri i džetkakeri...seljaci sa Ilidže dolaze sa automobilima a ne kao sarajevska raja pjehe ili sa haverom.... p.s.niti sam sa Ilidže a niti hvala dragom Allahu dž.š. sarajlijica ali mi je puna kapa ovim starosjedioca sa oca mi mog vratnika, breke i ostalih sarajevskih naselja gdje ni minibusi ne mogu prić
Da li je dozvoljeno pusenje u BBI-u? Hvala na odgovorima