Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...jel ovo nešto ko birvaktile "dan mladosti"?
@operacija labrador ...impresionira me obvezatnost protokolarnog nazočenja iventu. nek me vrag nosi, da me takva čast zapane, tačno bih se izgovorio na mjesečnicu.
govnara srata ima da gori u večnim lovištima
ja sam mislio da ima 101 barem. ali s obzirom da vodi jako tezak zivot ne sumnjam da ce dogurati i do te brojke :)
mama joj je dozivjela 102 godine....
fuad a.k.a deen ima novu torbicu valjda hejterima u inat :p
Jeb eš Zapad, je beš Istok, Bosna je Centar svijeta!
fudo terminator:)
Pola drzave u Engleskoj protiv monarhije, a nasi uvlakaci slave tudje kraljice rodjendan. Bas svasta.
"..Moja glavna poruka je da naš odnos i veza s BiH treba da traje i opstane te da se bez obzira na Brexit ništa neće promijeniti kada je BiH u pitanju..." Znaci nece nam ukunuti vize, pa sta bi se trebalo promijeniti ionako smo im bili zadnja rupa na svirali.
Happy Birthday ! 👑🎂
Sretan joj rodjendan, ali mislim da je i red, a i normalno da napokon abdicira i prepusti prijesto Charlesu.
i Dina placamo sa budjeta kao neki umjetnik a on se qurci i lumpuje po zabavama. kazem ja za nas bosnjake nije vlast. nek te Zaim finansira iz svog djepa pa hodaj po zabavama
reko sam ja da ce orkestar OS BiH jos malo.pocet u Barlotiju i svadbe svirat
Слика број 13, дошао прославити краљичин рођендан. Ја се бојим да нешто не стрефи краљицу кад буде гледала ове слике и не види наше Бакета, Драганчета и Младена...
Voli ova elita narkomanska da pije dzaba i da bude viđena...
nabijem na ku_rac i vas i nju
Akademik TUnjo Filipović nije mogao sakriti izlive ljubomore. Njemu niko nije priprema ni jubilarnu proslavu 90tog rođendana !
Akademik TUnjo Filipović nije mogao sakriti izlive ljubomore. Njemu niko nije priprema ni jubilarnu proslavu 90tog rođendana !