BiH
0

Svečana akademija SDA održana u Zvorniku

Klix.ba
Šaban Redžić, kandidat Stranke demokratske akcije (SDA) za načelnika Općine Zvornik, na svečanoj akademiji SDA obećao je da će se, dobije li povjerenje birača, boriti za sigurnost i ravnopravnost svih građana koji će bez bojazni iznositi svoja politička, vjerska i kulturološka ubjeđenja.

"Bez političkog utjecaja nismo mogli zaštititi naše interese, ali će, nadam se, od ovih izbora mnoge stvari biti drugačije", zaključio je Redžić, koji ima više od 30 godina radnog iskustva u lokalnoj upravi.

Svečanoj akademiji SDA u Zvorniku prisustvovali su i Sadik Ahmetović, potpredsjednik SDA, i Asim Sarajlić, zamjenik predsjednika SDA. Ahmetović je istakao da su kandidati SDA za Općinu Zvornik mladi koji će se boriti i izboriti za čast, sigurnost i jedinstvenost BiH i svih njenih naroda.

Sarajlić je upozorio na one koji "iz sjene" od BiH prave privatnu državu, te rekao da će ka drovi stranke, uz pomoć Centrale SDA, znati upravljati budžetom - znati gdje treba asfaltirati cestu, a gdje napraviti ambulantu, saopćeno je iz ove stranke.