Komentari (385)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Godine prolaze, a masnoglavi Kusturica nikako da opere kosu. Koje odabrano društvo. Masni Kusta, Toma Grobar i Mile Ronhil.
Svaka čast što ste se potrudili da medijski propratite ovaj veličanstveni događaj.
Nacionalna fronta i Marin Le Pen? Svašta.
cuo :D ratni svercer cigara da su poskupile pa hoce ponovo da sverca! "mog mora nema i neznam sta da radim"
http://www.faktor.ba/vijest/sead-jusic-ipak-potpisao-odobrenje-da-osbih-prisustvuju-danu-rs-a-230710
pa vise je ljudi pred narodnom kuhinjom u bl neg na tom obiljezavanju necega. https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/15894793_1710065589019733_4558451103561287967_n.jpg?oh=35005889822f2a78868c9e25d847f76f&oe=591C139B
Milorade Milorade četnički smrade, ti i rs nemate nikakve nade.
Ovo su vec jako opasne izjave. Ovde se javno poziva na rasturanje drzave BiH. S tim da Trump dolazi, Putin je vec tu a bogami i europski desnicar. Nemam neki dobar predosjecaj, Dodik koristi momentum i sve je agresivniji. Kolinda optuzuje za terorizam, ......
Hocu da kazem dat BiH kao drzava mora opstati bez obzira kakva je.
Ove bali sto prizivaju rat, kratka analiza. U SAD Tramp, u Rusiji Putin, Evropa se raspada, hrvati i srbi u bih imaju iste interese, svijet je ogorcen islamskim terorizmom... Pa jare moje dokle bi stigli? Kad ste 90tih uz podrsku hrvatske i cijelog svijeta ostali na 23% dje bi cam sad kraj bio?
U Siriji. Mislim da ih Erdogan nebi prihvatio, samo bi ih proslijedio Assadu
jos su vam u defileu nedostajali penzioneri i zadruge sa sela... sve ste ostalo mobilizirali od djece iz vrtica do studenata...
vako sa osmjehom gledajuci to sve iz njemacke i videci taj narod ovdje u austrji i po pricama i u SADu pitam se sta trazite ovdje ako ste protiv EU i NATOa ?
Iskreno govoreci, ono sto sam malo poslusao Nikolica, poprilicno uzdrzan govor, nije negirao postojanje BiH,nesto kao bez jake RS nema ni jake BiH, uglavnom fraze. Doduse, znao je da ce se pomno pratiti svaka njegova izgovorena rijec. E sad, o cemu se razgovaralo iza zatvorenih vrata mogu pretpostaviti. Ali , barem javno nije upucivao zapaljive poruke
fanaticos1,on nikada nije ni upucivao kao ni Vucic!
bas me zivo zanima kako se gradjanin iz manjeg entiteta predstavlja na zapadu i bogme na istoku, sta kaze odkud dolazi i koja je njegova zemlja. :)))
@MavroOrbini i ako bude uporan zapetljas se da rado pobjegnes s crvenim licem jer vjerovatno obraza nemas a istine se bojis.
@MavroOrbini pun mi dzep uvreda al ja necu. pozdrav.
Bilo vam je i Kosovo srce srbije pa ga zijaniste , nacuturise vas Siptari a sada kmecite da hocete ujedinjenje sa srbijom jedino ako nas sve pobijete a ti vam nije uspjelo '92 zasto marvo kontate da cete sada moci ?? NEMOJTE DA MISLITE DA NECETE ODVESTI REPUBLIKU SRPSKU U PAKAO A SRPSKI NAROD U NESTANAK ..
Kako si glup. Zbog toga što je Srbiji oteto Kosovo sad niko i ne pokušava da zaustavi Dodika.
Živio nam Babo i nikad više svoju Krajinu ne damo! Bakire nepoželjan si u Krajini! Živjela slobodna Krajina i naš Predjednik Republike Krajine Fikret!!
tvoj babo bio ziv i zdrav a i majka takodje.
ŠLJAM ...
https://www.youtube.com/watch?v=VcakXoY-WKA
Pogledajte tweet korisnika/ce @slobovaskovic: https://twitter.com/slobovaskovic/status/818463131882127361?s=09