Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Može li neko (postoji li zakonska ovlast za to) popisat ove papane parkirane na trg? Nema veze sto ce platit od nasih para, nema veze sto im je cvaja ko meni 20 kf, samo eto da ih popisu, ima li neki heroj u PU Centar da to uradi?
Daj Ausfahrt ne seri.Uzmi jedan Apaurin idi spavaj i odjebi.Bas te niko nigdje ne zove???jebi ga kad moras gledati pafkinge i brojati auta.Idi ba malo s nekim izadji,ako imas ikoga.
Najbolji čovjek koji se je ikada rodio na ovim prostorima! Vječna slava i hvala mu!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Milošević je napisao u svojim memoarima da nije mogao vjerovati šta je dobio u Dejtonu...na šta je Alija pristao...
@inspekt daj nam to da vidimo
@inspekt Pa znao je Alija da nije mogao dobiti više jer je Zapad zaustavio prodor ka Banjaluci. Tada je sve bilo jasno da Bošnjaci ne smiju imati svoju državu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja znam da je gosp. ''Moj babo je , Moj Babo je..'' prvorođeni-nasljednik, znam i da je dobio čitavh 26 % glasova Bošnjaka na izborima ali ja nisam poštovalac država i stranki gdje predsjednik postavlja, imenuje, bira, predlaže, aminuje. Zadnji izbori unutar stranke SDA su loš ''primjer'' i užas od demokratije i protiv toga se treba boriti svaki Bošnjak. Bošnjaci ne dopustite ovu ''demokratsku'' praksu.
A čuj: Moj Babo je... Moj Babo je.. je ogolio svoju ''demokratiju'' na posljednjim izborima u SDA. On bira, postavlja, utvrđuje liste, mijenja statute, naređuje, smjenjuje, odlučuje.. Bošnjaci tu vrstu demokratije ne zaslužuju.
OlijO oj OlijO
SDOOO
Alija I. je bio samo vjernik, politicar i lider nikada nije bio.. Imao je ljude oko sebe koji su BiH spasili da ostane u svojim granicam jer su uspjeli objasnili svijetu da se radi o fasistima koji su zeljeli ovu zemlju razbiti i muslimane sa ovih prostora ocistiti i protjerati. Isti ti fasisti su sada i unutar SDA, SNSD, HDZ-a i jos nekih stranaka u BiH.
4 slika kcerka i zet. Zet potice iz utjecane porodice gdje je majka optuzena u akciji Pravda. Toliko o PRAVDI
Vidi ministrice Bogunić na 2. slici, a sve "nestranački kadar".
Bosna kao bosna kakvu je Alija zamisljao i kakvu ugledni Bosnjani danas zamisljaju a svi znamo sta zamisljaju i treba da ostane neostvariva ideja, kada budemo svi razmisljali o Bosni i Hercegovini, svima ce nam biti bolje.
Najdraza mi je situacija je kad se SDA i Bakir pojave na TV-u ili daju intervju za neki medij ili portal, odmah se upale svi neprijatelji nase drzave i bosnjackog naroda na celu sa komunjarama SDP/NiP izdajnicima, NS=nedicevom strankom, te svi genocidasi, zlocinci, zlikovci, UZP-ovci, pa lazu, izmisljaju, potvaraju, obmanjuju, bale, cvile, ali sve im je uzaludno, SDA je najbolja, najveca, najorganizovanija drzavotvorne i patriotske stranke, koja uvijek pobjedjuje na izborima. Kus Djiikanii.
Za mnoge od vas Bosna je krava muzara.
bila je poneka stolica i prazna a vidio sam ih par kako spava na ovim slikama... !!
Kako su samo Komunisti zatrovali drustvo retorikom protiv Bosnjaka!
Neka Alija počiva u miru. Ali realno, bio je nesposoban suprostaviti se velikosrpskoj i velikohrvatskoj agresiji u BiH. Prihvaćanje Daytona i ostavljanje BiH u amanet agresorskom sultanu erdoganu, sasvim sigurno NE ODOBRAVA ni jedan ateist, katolik i pravoslavac koji je branio svoju domovinu BiH. Turci nam nisu bili prijatelji 1463 god, nisu nam pomogli ni u zadnjem ratu, i zato je posve neprihvatljiv vazalski odnos sda prema turcima.
Objasnio Aljo sve u onoj deklaraciji zbog koje je robijao.... I sad se pitate zasto srbi i hrvati ne prihvataju vasu ideju...
Ako si ti pročitao Islamsku deklaraciju ja sam onda Robert De Niro
Nasa drzava se zove Bosna i Hercegovina i njen naziv se moze mjenjati jedino referendumom, upitno je da li je kategorija Bosnjak ustavna jer u referendumskom pitanju su bili Srbi, Hrvati i Muslimani...