Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Već 27 godina se sprdaju sa nama.
Kad mi udjemo u EU taman tad ce i Eu propast
Milanovic ce biti pocasni gradjanin Sarajeva za 2-3 god.
Najjače sto mediji pišu jučer poslao pismo, a zapravo su svi ovi političari jučer zajedno imali konferenciju na Ohridu…
Opet ce mo se progurat nekako onako na kontu drugoga, sto se tice nase politike to mozemo sanjat jos koju deceniju.. Daj se izjasnite vise ili hocete ili necete u EU? Uvjek smo izmedju nesto.
Dole nacionalizam, dole desnica, dole seksecionizam !!!
Dalje od njih.... Pakšu meraklije... https://t.me/pravonaslobodu/33371
Odbiti sotonjare, transgendere, pedofile, sljedbenike agende 2030(pelcovanje do smrti, zabrana upotrebe fosilnih goriva, eliminacija mesa, ishrana insektima i GMO hranom)!!!
Ne spustaj standard, samo napravi neko hibrid “nepunopravno” clanstvo.
Kolko se ja sjecam ovu Njemicu-predsjednicu Evropske komisije, Vander Lejeen,je instarilara Merkelova,a ova Varheljija.Merkelova je dolaskom 2006,po mom prosudzivanju,uspavala OHR ,blokirala napredak drzave BiH i time pospjesila iseljavanje produktivne radne snage iz BiH.Evo i njihova ambasada,osim sto izdaje vize,slabo se mjesa u politicka desavanja.
Učerat će je na silu 😂
Briselski seljaci zakačili mrkvu pa bh zeko trči za njom...ovaj portal samo budi nade syebanom narodu ove države,a svi znamo da mi i EU teško.Bolje da pitamo Amere ili Britance da nas usvoje
Drugi moraju misliti za nas jer se onoj nasoj trojici voliva ne ide u EU. Njima ovakvo stanje odgovara.
Znao sam da u Zokiju ima ipak nesto ljudsko Ma da je ponekad brzoplet na rijecima vidi se da ipak nije toliko pokvaren kao sto se misli Iz frustriranosti kaze neke rijeci koje nisu prikladne ali u biti ne misli tako Jer stvarno moras izgubiti zivce da bi se u ovoj zemlji pomaklo nesto sa mrtve točke
pa valjda je i zadnjem keru lutalici u ovoj državi jasno da ova nacionalistička lopovska vlast ništa ne poduzima jer zapravo ne žele da država uđe u EU!!!!
Dok su NACI stranke na vlasti u BiH, Nemre.
Prica je bila da ce se EU raspast kad BiH udje u nju. Znaci prodaja eura i kupuj franke