Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li to se Herceg Bosna odvojila pa nema nijednog hrvatskog kluba
@Hiroshima Otkud sad to. Pa poznato je da u Sarajevu vlada uvjerenje da Hrvati ne plaćaju poreze
@AlanShore Sam skontaj koliko je realno da se ama baš svi poznatiji klubovi iz bivše juge (Željo, Sarajevo, Velež, Borac, Čelik, Sloboda) sa velikim brojem navijača pa i gledalaca na tribinama konstantno pate sa finansijama a da jedan npr. Zrinjski koji ima jedva šačicu simpatizera nikad nema problema sa tim, pogotovo kada se zna da pretežno imaju kvalitetan a samim tim i skup sastav. Skontaj koliko je to realno!
dobro imamo struje i vode kakvi smo. Pardon, samo struje
nek se kapiteni tih klubova slikaju na drvetu kao ja hehe
Pokrali i klubove i saveze i niko nista
Blokirani racuni pokralo se sve, a niko ne odgovara. Dok se ne bude hapsilo i oduzimala imovina ljudima koji su iste vodili propadace i dalje.
Uvedite besplatne ulaznice za zene i djecu, tribine su svakako prazne....
mah ko će dolaziti slušati primitivizam i psovke 90 minuta
Kruha i igara i narod je miran. To važi svugdje osim kod nas. Kod nas nema ni kruha ni igara, a narod opet miran, pitom. Valjda naviknut na sve izazove suvremenog svijeta.
daj neka sadake ..evo PO marke
Nisu sve blokade računa pokazatelj da ste bankrot. Banka vam može blokirati i neaktivan račun. Vi ste jednostavno poslovali preko nekog drugog računa, a na ovom računu nije bilo priliva sredstava već duži period. Ne stavljati sve u isti koš. Ne radi se blokada računa samo zbog ovrhe.;)
Svi sišu, presušile sise.
a sad nek mi neko objasni kako isti taj Borac a najvjerovatnije i ostali klubovi trguju u prelaznom roku sa igracima i kupuju igrace a nemaju para?! kako moze novi trener Milinkovic imati 4000€ mjesecno i pojedini igraci dobiti po 40-50.000KM??! uh kako bi ovde Sipa imala posla....
Odma tjeraj u četvrtu ligu ko u civilizovanim zemljama.