Ozbiljan problem
0
Sve više siromašnih u RS-u
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A Federacija grca u izobilju. Bolje nego za vrijeme Tite....
merhameta nigdje ... stoka
a AERODROM u Trebinju a AUTOPUT a kako se to sve moglo NOVO napraviti i staviti u funkciju narodu a isti nema sta da jede a ni hebati ne moze jer gladan ni to ne moze i onda opada natalitet i onda ....
NE ZNAM ZASTO SE FEDERACIJA NEODVOJI OD RSA, KO IH JBE, OSUĐENI SU NA PROPAST, POGOTOVO SA SVOJIM DO-DIKOM, SAMO NAS KOCE, U CITAVOM RSU SAMO TA banjalukica NA NESTO LICI, OSTALO SELENDRA DO SELENDRE, A I TO IM JE PROKLETO ZGOB KOLICINE KORUPCIJE I MAFIJE KOJA IM SE UVUKLA U KOSTANU SRZ.
kako vas pumpaju bijedom u RS, da zaboravite ovu svoju bijedu u kojoj zivite...