Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako ste vi i vaše vijesti normalni.....
I AKO IMA KOJA SLOBODNA, DA SE NE VRACA SAMA, EVO JA CU!!!
Hahahaha, Enese Begičeviću, smiješan si sa ovim svojim textovima hahahaha
pitam se samo gdje je dotični \"novinar\" učio lingvistiku i gramatiku, izražavanje mu je na zavidnom nivou. A članak obara s nogu, \"ženidbeni hit\". WOW.
@Lektor, svaka ti čast. :)))))
Sav se spišam od smijeha kada mi neko počne pričati o \"patriotizmu, ostajte ovdje\" sranju, istoriji, ili nečemu sličnom. Domovina ti je ondje gdje se osjećaš sretnim, a meni je to trenutno Njemačka.
ma to ti je: SRCE MOJE ZA PAPIRE TVOJE :D
Procita sve komentare i svi su u pravu.Surova istina.Marcelo svaka cast.Najljepse godine odose mi ovdje,ko god ima priliku da sebi obezbijedi egzistenciju sretno mu ud srca.Tesko ce u Ze naci hljeba bez para i veza.Imala priliku,nisam je znala iskoristiti i sad ko me j..e.Sjedi u gledaj bijedu,narod koji kao muva bez glave hoda po carsiji,djevojke i mladice , bez ikakve perspektive.Omladino kako god vas zvali.Sponzoruse...ma kako god godine prolaze i istina je da necete uvijek biti mladi i lijepi,zdravi...iskoristite svoje kapacitete.Surovo jest ,ali je surovija stvarnost da imate 30 i nesto godina ni dana radnog staza,nikakvih izgleda za buducnost.Pa stvarjte je sebi kako znate i umijete .Vlast je sama kriva za ovo.Trazili ste...gledajte...a vama svima SRETNO.
\"Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača\".... Ma LoL !!!
Ne mogu da shvatim zašto ovaj portal nema lektora, a imaju nepismene novinare? Osim banalnosti ove vijesti koja je nastala prema nagađanju,a ne provjerenim podacima, novinar rečenicu počinje veznikom \'\'a\'\' ( pogledati zadnju rečenicu!). Toliko!
u zenici nafurane...HAHAHAHAHAH...cime majko mila..cime
Normalno da se niko ne sekira. Pa smišljeno se stvara prostor za vehabije i one zamotane, i sve zivo pretvaraju u dzamahiriju
Dundoje ispricavam se, ovo je bilo za @ej... pogresno sam vidjela.
@Dundoje Nema me jer mi tad decko dolazi kuci sa posla i glupo mi da onda visim za racunarom a nismo se vidjeli po citav dan. Takodjer, u visokoj sam trudnoci tako da ranije legnem jer zelim da se sto vise naspavam. A vidim da ste mi obrisali prvi komentar pa cu ja ponovno napisati: Hahahahaha, Zenica puna muskih sponzorusa!!!
ne \"udaju\" se samo muškarci nego mahom i žene! svaki \"naš\" u dijaspori konta, ako već hoće da se ženi, uzeću jednu iz bosne tamo su sve poštene i neviine hahahahahaa jadni dijasporci :)) a žene koje muža u bosni traže to i rade, jer ih niko drugi neće, a u bosni se otimaju za njih :)
Toliko sam neke pogodio komentarom,a sve je istina,da mi izminusiraše komentar,odnosno sakriše.Pravo sam zadovoljan.Što reče jednom,jedan naš prijatelj,da treba sve Bošnjake istjerat jedno 40 godina,zabranit jim povratak kući,valjda bi barem dio njih skontao nešto,a to je,DOMOVINA.Od sredine 19 stoljeća bježe i napuštaju Bosnu,pljuju po njoj,a nikad se nisu zapitali,što se ne borišmp?Neka vas tamo,kljanjajte po podrumima i industrijskim halama,jedite i pijte,sve vam je bolje nego Bosansko tlo,kuš!
meni trebaju zenizanke,jel ima neka?